Håndballisensen dekker egentrening – ØIF Arendal

Håndballisensen dekker egentrening

Gjensidige forsikring har bestemt at håndballisensen også skal dekke egentrening!

Slik som situasjonen er nå med Koronaviruset har Gjensidige Forsikring bestemt at håndballisensen også skal dekke egentrening. Dermed er man dekket av Gjensidige Forsikring dersom det skulle oppstå situasjoner i forbindelse med egentrening.

«Håndballisensen gjelder normalt sett bare organisert trening. Det som foregår nå, er imidlertid ikke normalt. For eksempel er idrettsanlegg vedtatt avstengt, og aktivitetene er satt helt på vent. Treningsstudioene er også lukket».

LES OGSÅ:
Pressemelding fra Norsk Topphåndball – situasjon må tas på alvor!

Allikevel, det er ikke all form for idrett forsikringen vil dekke.

«Gjensidige og Norges Håndballforbund har inngått en avtale om at lisensen også skal dekke strukturert egentrening, som for eksempel løpe- og styrketrening, i tillegg til håndballspesifikk alenetrening med ball. Aktiviteter som utføres sammen med andre, for eksempel løkkefotball eller annen ballek, dekkes ikke. Ikke minst siden denne formen for sammenkomst strider mot råd fra Folkehelseinstituttet».