Gladnyhet: Toyota Arendal er ny sponsor! – ØIF Arendal

Gladnyhet: Toyota Arendal er ny sponsor!

Selv om koronaviruset bekymrer landet over, så stopper det ikke det fantastiske næringslivet i Arendal. Nå har Toyota Arendal signert en treåring sponsorkontrakt med klubben!

Jostein Tellefsen i Toyota Arendal har lenge hatt et sterkt fokus på ØIF Arendal, men først og fremst på bredde håndballen. Nå har de bestemt seg for å rette blikket mot eliteserielaget også!

– Vi har butikk midt i «ØIF Arendal land», og ønsket nå å spisse engasjementet ved å støtte elitelaget, sier Jostein Tellefsen fra Toyota Arendal.

Salgssjef Øst, Jørn Holmestrand er svært fornøyd med å få Toyota Arendal på laget.

– Klubben og næringslivet i Arendal har virkelig merket den vanskelige situasjonen samfunnet er i nå. Vi vil gi skryt til Toyota Arendal som ønsker å satse å slike tider.

– Å bli en del av sponsorfamilien til ØIF Arendal fører med seg mange goder, vi vet at Toyota Arendal vil kunne få stor nytte av dette i tiden som kommer!

Om Toyota:
Det er 50 år siden de første Toyota Crown ble losset på havna i Oslo – og innledet det som må kalles et bileventyr i Norge. På fem tiår har Toyota etablert seg som en av de lendende aktørene i bilbransjen. Mer enn 650.000 Toyota er solgt i Norge siden starten.


Adresse
Skarpnesveien 3
4823 Nedenes

Telefon
37058000


Nettside
http://arendal.toyota.no/