ØIF Arendals kamp mot Drammen går uten publikum! – ØIF Arendal

ØIF Arendals kamp mot Drammen går uten publikum!

ØIF Arendal har kontaktet kommunelegen i Arendal, Preben Aavitsland, vedrørende den pågående situasjon rundt coronaviruset og seriefinale mot Drammen på søndag. Aavitsland har bestemt at kampen må gå uten publikum slik som kampen på Elverum, som følge av nye retningslinjer fra Folkehelse Instituttet.

– ØIF Arendal har fått samme restriksjoner som det var på Elverum i går. Det betyr at det kan være inn til 100 personer i hallen. Det vil være våre dugnadsmedarbeidere som skal legge gulv, sette frem reklame og ellers gjøre alle praktiske ting som må på plass for at kampen skal spilles. Ingen andre vil få anledning til å overvære kampen i hallen. Men må se kampen som vises på TV2, det forteller daglig leder Bjørn-Gunnar Bruun Hansen.

Restriksjonene vil få store konsekvenser for klubben, men er helt nødvendige.

– Det er helt åpenbart at idretten og ØIF Arendal innretter seg etter de føringene som blir gitt. Og selv om det selvsagt får store økonomiske konsekvenser, er det helt underordnet trusselen som ligger i at vi skulle være årsak til en større spredning av coronaviruset. Denne dugnaden er vi nødt til å delta på sammen med resten av håndball-Norge og alle i det norske samfunnet. Så får vi heller finne løsninger på de utfordringer og følgeskader som situasjonen setter klubben i.

Alle som har kjøpt billett får refundert pengene

ØIF Arendal varsler også at alle som har kjøpt enkeltbilletter, vil få billettpengene refundert. Send en e-post til: ole@oifarendal.no med kontonummer og beløp.

– Ja, vi ønsker ikke at publikum skal belastes for situasjon. Så alle som har betalt enkeltbilletter oppfordres til å sende meg en e-post. Da vil jeg utbetale beløpene til kontonummrene som oppgis etter å ha kontrollert mot innbetalinger. Det vil skje pr. omgående, forteller administrasjonssjef Ole Aasen.

Tilbudet gjelder altså de som har kjøpt spesifikke billetter til kampen (ikke sesongkort/sponsorkort/andre kort).