Ikke tapt seriekamp i Elverum siden 2016! – ØIF Arendal
Sondre Paulsen

Ikke tapt seriekamp i Elverum siden 2016!

ØIF Arendal reiser til Elverum for å spille en vanskelig bortekamp mot den nye seriemesteren.

Det er få ting som smaker bedre enn å ta poeng borte mot Elverum, og dette har ØIF Arendal til vane å gjøre. Vi har ikke tapt en seriekamp i Elverum siden 2016, statistikk som få andre kan vise til!

Dette er de siste seriekampene borte mot Elverum:

07.12.2014 Elverum VS ØIF Arendal 22 – 30
19.12.2015 Elverum VS ØIF Arendal 21 – 22
14.09.2016 Elverum VS ØIF Arendal 28 – 26
29.11.2017 Elverum VS ØIF Arendal 30 – 31
17.03.2019 Elverum VS ØIF Arendal 24 – 24

SE OGSÅ:
Bildegalleri fra kampen mot Nærbø

LES OGSÅ:
Ingenting skal stoppe meg fra å spille mot Elverum!

Sondre Paulsen i kampen mot Nærbø!

Kampen mot Elverum blir en kamp om mer enn to poeng. Elverum sikret seieren i årets eliteserie sist borte mot Follo. De tar dermed over tittelen som regjerende seriemestere i Norge, noe som gjør litt ekstra vondt for oss som har hjerte i ØIF Arendal. Men etter våre kjedelige tap i høst, så har det blitt vanskelig å ta igjen et Elverum lag som ikke taper. Allikevel, det mangler ikke på motivasjonen til gutta før oppgjøret. ØIF Arendal er inni et godt spor, med 8 seire på rad! I tillegg så kan poeng i Elverum være livsviktig for oss i kampen om sølvmedalje og europaspill.

Men hva venter oss i Elverum? Som vi vet, så har de vunnet årets sesong og er først til å velge motstander i årets sluttspill, og det stopper ikke der. Det er nok et hel tent Elverum, som gjerne vil hevne seg mot guttene våre og for tapet av fjorårets gull. Her må altså ØIF Arendal være klar fra første kast på ballen.

Det er altså lagt opp til et svært spennende oppgjør mot Elverum, og det kan man også merke på den store interesse for og rundt kampen. Både bortekampen mot Elverum og den kommende hjemmekampen mot Drammen skal vises på Tv2 sine platformer.

Du se kampen på Tv2 sport 2 eller Tv2 sumo tirsdag 10. mars klokken 19:15.