Vi garanterer, uke 11 kommer vi til å gjøre deg glad! Kjempeglad! – ØIF Arendal

Vi garanterer, uke 11 kommer vi til å gjøre deg glad! Kjempeglad!

ØIF Arendal kommer med «gjøre Du glad»-garanti i uke 11. Det skal serveres gode nyheter på flere fronter!

I uken som kommer garanterer ØIF Arendal at det kommer flere riktig gode nyheter for deg som holder med ØIF Arendal. Det kommer til å bli en sånn uke 11 «gladgaranti» for klubbens sympatisører.

– Det stemmer, sier ØIF Arendals arrangementssjef Per Carsten Michelsen. Og smiler lurt.

– Dette blir en suveren uke for oss som har både svart og rødt hjerte, ler Ole Aasen. Administrasjonssjef og økonomiansvarlig.

– Det blir absolutt gode nyheter fra oss på sport også, skryter sportssjef Andrè Jørgensen Hofstøl. Han liker å være hemmelighetsfull en liten stund til.

– Du skal ikke se bort fra at vi har ett og annet godt å komme med fra salgsavdelingen heller, det er salgssjef øst Jørn Holmestrand og salgssjef sør Peder Langfeldt som kaster seg inn i den gode samtalen.

– Vi skal klare å formidle alle gode nyheter på tur å rekke, det er markedsansvarlig Simen Moesgård som vet at det blir lange kvelder til uken som kommer.

– Vi har så mange dyktige, dedikerte og stolte medarbeidere som virkelig har prestert på utsiden av banen over en lang periode. Uken som kommer blir det anledning til å synliggjøre masse av dette. Jeg er virkelig stolt på vegne av hva denne fantastiske gjengen har fått til, det er klubbens daglige leder som tydelig stolt bidrar til å bygge opp stemningen.

Det er med andre ord masse godt å glede seg til til uken. Så håper vi de gode nyhetene starter allerede lørdag kl. 17 når ØIF Arendal møter Nærbø til medaljekamp i Sparebanken Sør Amfi. Forhåpentligvis med deg tilstede!