ØIF Arendal har passert Kolbotn på tabellen! – ØIF Arendal

ØIF Arendal har passert Kolbotn på tabellen!

Det er en stund siden Akershuslaget (Viken) Kolbotn prydet eliteseriens tabeller. Men det er først denne sesongen at ØIF Arendal har tatt igjen laget på den gjeve adelskalendren…

Adelskalenderen er summen av alle seriekamper i norsk håndball gjennom tidene. Tabellen som viser hvem som har flest kamper og flest poeng gjennom tidende. På mange måter en status på hvilke klubber som er størst gjennom tidende.

Øverst på den gjeve herretabellen står en gammel storklubb, Fredensborg Ski. Med 818 poeng tar det endel tid før de blir tatt igjen. Men laget på andre plass nærmer seg. Det er søndagens motstander Runar. Det skiller 49 poeng. Største fart oppover tabellen er det laget på tredje plass som har, Elverum. Elverumsingene ligger hakk i hel på Runar, 42 poeng opp til laget fra Sandefjord. Elverum har 91 poeng å ta igjen på Fredensborg Ski.

ØIF Arendal ligger på 18. plass i skrivende stund. Og har nettopp tatt igjen Kolbotn. Tabellen nedenfor viser status før årets sesong. Så legger du på de 24 poengene klubber har tatt i år, på status før sesongen (286) har ØIF Arendal totalt hentet 310 poeng alle sesonger man har vært i eliteserien.

Det er fremdeles et stykke opp til Fredensborg Skis 818 poeng eller Runars 768. Disse spiser vi uansett innpå om dagen. Verre er det med Elverum som i skrivende stund har økt avstanden til ØIF Arendal med 8 poeng i år (en kamp mer spilt).

Adelskalenderen i norsk håndball
Kampsponsorer