Har gitt spillerne klare oppgaver – ØIF Arendal

Har gitt spillerne klare oppgaver

Alle ØIF Arendal spillere vet nå hva de skal gjøre under kampen mot Runar.

Søndag klokken 18.00 er det avkast mellom ØIF Arendal og Runar i Sør Amfi. Vikartrener Luka Panza er ubeseiret i sin vikarperiode mens Marinko Kurtovic trener seg tilbake etter hofteoperasjonen.

Luka Panza

Luka beskriver kampen mot Runar som vanskelig, men han er fornøyd med den formen hans elever har vist etter EM-pausen, der det har blitt åtte poeng på fire kamper – full uttelling altså!


– Vi har vært gode de siste kampene, men må nå bekrefte den jobben vi har gjort med å vinne en kamp til. Vi har stor respekt for Runar, sier Luka Panza.

Han påpeker at ØIF skal være på sitt beste om det skal bli to nye poeng. Spillerne har fått sine egne, klare oppgaver som skal løses under kampen.
– Hver enkelt har fått vite hva de skal gjøre. Det er det som er nøkkelen for å lykkes i lagspill. Vi har vårt eget fokus og det er å gjøre det best mulig, sier Luka.

Han forventer at det kommer til å bli veldig tett.
– Dette blir ikke en kamp som er avgjort etter ti eller 30 minutter. Vi må ha fullt fokus i både det første og sekstiende minutt, helt til sluttsignalet går, konkluderer vikartreneren.