Tror på Arendal i sluttspill, tenker bare serie med Runar! – ØIF Arendal

Tror på Arendal i sluttspill, tenker bare serie med Runar!

Mange mente at han var som arendalitt å regne og nesten gikk på kvoten av lokale spillere. Søndag kommer han med Runar for å kjempe poengene «hjem» til Sandefjord. Allikevel tror han på ØIF Arendal i sluttspillet.

Kenny Ekman er en spiller som har spilt seg inn i mangt ett ØIF Arendal-hjerte. Hans 7-8 sesonger i klubben har satt skikkelig fotavtrykk, men det har det også gjort hos Kenny selv.

– I Runar tenker vi ikke sluttspill. Det får komme som en bonus. Nå er det cupkamper hver eneste gang vi stiller på «parketten». For oss handler det om gode prestasjoner som skal ta oss opp på sikker grunn.

Kenny og Runar har ikke levert den tabellplasseringen som var forventet denne sesongen. Runar var på forhånd spådd til å være en av klubbene som slåss om medaljer. Skader har forandret den situasjon.

– Det blir alltid mye følelser når jeg møter ØIF Arendal. For jeg har blitt glad i både klubb og by i den perioden jeg har vært der. Men når kampen går i gang, da legges alt slikt til side. Da er jeg 100% hvit og svart. Da skal poengene kjempes hjem til Sandefjord.

Hva med sluttspill i år. Du har vært nære å ta ØIF Arendal til sluttspillsgull flere ganger, hva tror du om ØIF Arendal i år?

– Jeg tror det kan gå veldig greit. Jeg tror at det er mange lag som blir gode. Haslum, Kolstad, Drammen, Elverum og ØIF Arendal er kanskje de tøffeste.

– I fjor var vi sjanseløse med Elverum, det er bare å erkjenne. Men ØIF Arendal har en bredere stall i år. Så jo, det kan være mulig. Jeg synes Elverum har vært veldig gode i år. Arendal har kommet mer og mer etter en svak innledning på sesongen.

– Hele hjertet mitt håper på ØIF for jeg har en stor plass til klubben der. Og skal det ikke bli Runar håper jeg det blir Arendal, ler han på sitt karakteristiske vis.

Måtte Kenny Ekman ha rett…