Satser stort: Se hvem ØIF Arendal har ansatt som markedsansvarlig! – ØIF Arendal

Satser stort: Se hvem ØIF Arendal har ansatt som markedsansvarlig!

ØIF Arendal har nylig ansatt bergenseren Simen Moesgård som ny markedsansvarlig i klubben. Det er en alsidig kar, se bare nedenfor!

Simen Moesgård (25) er blitt ansatt som markedsansvarlig i ØIF Arendal og han har allerede startet i jobben. Stillingen er nyopprettet og viser at klubben har tenkt å fortsette den ambisiøse satsningen man har lagt ut på for å bli blant Nordens alle beste herreklubber.

Markedsansvarlig Simen Moesgård har mange talenter!

Simen er i dag også student ved Universitet i Agder på linjen Markedsføring & Ledelse. Han er i sitt siste semester som student, og skriver bachelor om varemerkebygging. Simen er bergenser, men har de siste årene studert i Kristiansand.

Han er også en dyktig musiker med egen musikk!

Fra 21. januar har han vært ansatt i 50 % stilling hos ØIF Arendal. Det blir også stillingsbrøken frem til han er ferdig med skolegangen til sommeren. Da skal han over i 100% stilling.

Simen har tidligere jobbet innenfor sport, samt drevet eget firma og freelancet som fotograf/innholdsprodusent. Han har jobbet med store merkevarer som Arendalsuken og TEDxArendal.

Simen Moesgård sammen med daglig leder, Bjørn-Gunnar

– Det er en drøm å få muligheten som markedsansvarlig for ØIF Arendal. Siden jeg var liten har jeg vært svært interessert i sport. Å nå få muligheten til å jobbe med håndball i Norges største og fremste klubb er helt uvirkelig!

Daglig leder i ØIF Arendal, Bjørn-Gunnar Bruun Hansen er også svært fornøyd med å få Simen på laget.

Her kan du se hva Simen har gjort i forbindelse med TEDxArendal

– Simen kommer til å bli en fantastisk ressurs for ØIF Arendal. Vi føler at ØIF Arendal har kommet langt i sosiale medier, på nettsider og i utvikling av markedsverktøy som arena for aktivering av sponsoravtaler. Simen har kompetanse og energi til å ta klubben videre. Dette blir utrolig spennende og vi er helt sikre på at vi har fått rett mann!

Simen har vært igjennom et utrolig «trangt» nåløye før han ble tilbydd jobben.

– Vi var nødt til å vite at vi fikk en mann som er bedre enn oss andre i sosiale medier. Dessuten var det svært viktig at han forstår hva det vil si å jobbe i en ambisiøs og hardtsatsende herreklubb. Det er ingen 8 til 16 jobb.

Simen måtte derfor møte til intervju med hele administrasjon som intervjuere!

– Han er en tøff kar. Han møtte til sistegangs intervju med 7 voksne over 50 år. Det var nok litt av en utfordring for en kar på 25. Den testen bestod han med glans. Og når absolutt hele administrasjon samstemt ville ha Simen, var valget enkelt. Samtidig vil vi alle føle et ansvar for at Simen skal lykkes i jobben hos oss. Bedre inngang kan han ikke få.

Velkommen til ØIF Arendal, Simen Moesgård.

Simen Moesgård «live!»
Du og Jeg – Simen Moesgård