Nyoperert Marinko med hilsen fra sykehuset i Arendal! – ØIF Arendal

Nyoperert Marinko med hilsen fra sykehuset i Arendal!

Det er gode nyheter fra Arendal sykehus. Marinko har «byttet» begge hoftene og operasjonen har vært vellykket på alle vis. Nå skryter han operasjonsteamet og sykehuset opp i skyene!

Onsdag morgen ble ØIF Arendals hovedtrener, Marinko Kurtović, lagt inn på Arendal sykehus for en planlagt operasjon. Han har vært brutal med egen kropp først gjennom en lang håndballkarriere, før har han trent hardt også som pensjonert håndballspiller. Resultatet er ødelagte hofter og masse med smerter.

Derfor har han blitt tvunget til å bytte ut begge hoftene. Og hovedperson selv melder om en vellykket operasjon og et sykehusopphold som har knyttet ØIF Arendals trener ennå tetter til Arendal!

– Jeg vil virkelig berømme hele opplegget på Arendal sykehus. Fra første dag. Mottakelsen, servicen og tryggheten.

Marinko kan ikke få overøst Arendal sykehus med nok superlativer.

– Selve operasjonen, de var så gode. Og måten de kommuniserer på gjør at man bare føler seg så «lugn». Jeg følte meg trygg og i gode hender absolutt hele tiden. Et fantastisk operasjonsteam, skyter han.

Marinko har vært nervøs og grudd seg til selve operasjonen. Det er tydelig at sykehuset i Arendal virkelig tar godt vare på sine pasienter og har tatt godt vare på byens håndballtrener.

– Du må skryte av alle på avdeling 2c også, nærmest «krever» Marinko på ivrig vis. Det er merkbart på han hvor stor lettelsen er etter at operasjonen er vel overstått. Og ikke minst hvilken stor takknemlighet han føler til sykehuset og de som har tatt så godt vare på han.

Og ikke har han ligget på latsiden heller. Han har delt rom med en ny venn som aldri har vært på håndballkamp før. Det blir det endringer på.

– Nils Oddvar Oland Åmli har vært min romkamerat de siste dagene. Tenk han har ikke vært på håndballkamp! Men det skal det bli en endring på nå. Han blir min hedersgjest når han er på beina igjen og jeg er tilbake på sidelinjen til ØIF Arendals kamper.

Marinko mener bestemt at han har hatt Norges beste operatørortopeder.

– Knut Erik Mjaaland og Thor Erling (han viser tommelen opp på det ene bildet) er utrolig dyktige. Jeg er veldig glad for at det er nettopp dem som har hjulpet meg gjennom denne operasjonen.

Så neste gang du ser Marinko i Sparebanken Sør Amfi, så er det altså med nye hofter på begge sider. Hofter levert av sykehuset i Arendal. Det må vel gjøre han til litt mer arendalitt? Eller hva?