Marianne Rasch Johnsen skal hjelpe til i administrasjon! – ØIF Arendal

Marianne Rasch Johnsen skal hjelpe til i administrasjon!

ØIF Arendals administrasjon styrkes med dugnadshjelp fra en av byens mest rutinerte håndball-ledere! Nå har Marianne sagt ja til å hjelpe «overarbeidede» ansatte i klubbens administrasjon.

ØIF Arendal har vært i rivende utvikling, doblet omsetning og antall sponsorer. Klubben driver dessuten med langt flere aktiviteter rundt kamper, med sponsorer og i håndballakademiet. Nå får gutta i administrasjon drahjelp fra en av Arendals mest rutinerte håndball-leder. Og at på til en dame!

– Jeg sitter i styret i ØIF Arendal og har gjennom siste året sett at det er behov for flere hender i administrasjon. Og når jeg i tillegg både har kapasitet og lyst til å bidra, slår vi flere fluer i samme smekk, kommer det fra hovedpersonen selv.

Marianne ble valgt inn i styret i ØIF Arendal våren 2019. Hun er i tillegg nestleder i Norges Håndballforbund, region SørVest. Fra tidligere har hun vært engasjert både i ØIF Arendal elite og i Øyestad Håndball.

– Vi er utrolig heldige som får en skikkelig rutinert ringrev med på laget. Marianne har med sin erfaring og kompetanse, masse å by oss allerede fra første arbeidsdag, forklarer daglig leder Bjørn-Gunnar Bruun Hansen. Han er strålende fornøyd med den ekstra hjelpen som Marianne byr frem.

– Jeg har lovet å bistå med endel rundt prosjekter. I første omgang rundt håndballakademiet i klubben. Dessuten skal jeg bistå i en controllerfunksjon på driftsområde økonomi. Det gleder jeg meg til.

Marianne har allerede vært litt i funksjon sen høsten 2019, nå blir hun «fast» å møte på kontoret et par ganger i uken.

– Det er klart at selv om vi er en toppklubb i norsk herrehåndball, så er ressursene begrenset. Ikke minst når det gjelder forhold utenfor driftsområde sport. At Marianne stiller opp med sin kompetanse på dugnad, sier veldig mye om hennes engasjement og hjerte både for håndballen generelt og for ØIF Arendal spesielt. Vi er utrolig takknemlig, sier Bruun Hansen.