Et av to lag som ikke har fått rødt kort – ØIF Arendal

Et av to lag som ikke har fått rødt kort

Sist vi skrev om disiplinærstatistikkene, var ØIF snillest i eliteserien. Det er ikke ØIF mer, men det er ikke langt unna.

92 utvisningsminutter har ØIF Arendal pådratt seg i alt på de 14 første kampene. Det er fjerde færrest i eliteserien så langt.

Det er i alt 46 tominuttere (92 straffepoeng) som er blitt registrert på ØIF-spillerne denne sesongen. Elverum (86), Kolstad og Fold St. Hallvard (76) er lagene som ligger foran og har pådratt seg færre straffepoeng så langt.

ØIF Arendal et av to lag som så langt ikke har fått vist rødt kort til noen av spillerne i løpet av kampene til nå. Det andre laget er Kolstad.
Follo og Halden er de to lagene som har flest straffepoeng, der en tominutter teller to poeng og et rødt kort teller som ti poeng. Begge har 140 straffepoeng. Follo har for eksempel pådratt seg hele fire røde kort til nå.

Utvisningsminuttene fordeler seg jevnt innad i troppen til ØIF. De seks spillerne som har fått flest minutter i «skammekroken», er alle plassert mellom 30-60 på verstinglista.

Det er Martin Lindell som oftest har måttet sette seg, men han har «bare» sju tominuttere totalt.
Eirik Heia Pedersen, Kristian Rammel, Mario Matic og Josip Vidovic har alle registrert seks tominuttere hver og 12 straffepoeng.

Bækkelagets Roald G. Lien står med flest straffepoeng, med 48 i alt.