Hardt, men fair: Snillest i eliteserien så langt … – ØIF Arendal
Illustrasjon til sak om utvisninger etter runde 7. Sander Simonsen og Richard Lindström.

Hardt, men fair: Snillest i eliteserien så langt …

En tredjedel av sesongen er spilt. ØIF Arendal ligger på bunnen av en tabell så langt …

Men det er kanskje ikke den verste tabellen å inneha en bunnplassering, for det er nemlig ingen av lagene i eliteserien som har færre straffepoeng så langt i sesongen som det ØIF Arendal har opparbeidet. Og på verstinglisten må en et stykke ned for å finne en av ØIF-guttene.

Hvis du leste kampfakta fra oppgjøret mot Runar, fikk du sikkert se at det sto en NULL (0) bak antallet utvisninger hos ØIF Arendal. Det bekreftet på mange måter det som har skjedd denne sesongen. Antallet unødige utvisninger har vært lavt. En kan med rette si at ØIF Arendal-gutta har spilt hardt, men fair …

I alt har ØIF Arendal ifølge bestrafningstabellen pådratt seg 32 straffepoeng så langt i sesongen. Noen lag har spilt åtte kamper så langt, noen – ØIF blant dem – har spilt sju.
ØIF står med 16 tominuttere til nå, og laget har ikke pådratt seg noen av de 17 røde kortene som er utdelt til nå i sesongen.

Drammen er laget med nest færrest utvisninger og straffepoeng. Seriefavoritten denne sesongen har 34 straffepoeng etter 17 tominuttere.
På toppen av tabellen troner Haslum med 34 tomiuttere og tre røde kort, som i alt gir 98 straffepoeng, som er fire flere enn Bækkelaget.

Ta et blikk på årets spillerstall.

Elverums Rasmus Boysen og Bækkelagets Roald Lien troner øverst på den individuelle «verstinglista». Begge har 34 straffepoeng, altså flere enn ØIF har som lag.
«Verstingene» hos ØIF Arendal er Josip Vidovic og Kristian Rammel med seks straffepoeng etter tre tominuttere hver. De er nummer 42 på lista over hele eliteserien.

Sander Simonsen og Richard Lindström har spilt tøft, men fair så langt i sesongen.