«Kampens» dugnadsmedarbeider – Harald Aslaksen – ØIF Arendal

«Kampens» dugnadsmedarbeider – Harald Aslaksen

ØIF Arendal har en hærskare av frivillige som gjør en stadig større og en ennå mer fantastisk innsats for klubben i sitt hjerte. Oppgavene har blitt flere og mer omfattende så det er ikke få timer som blir lagt ned.

Og nettopp av den grunn så vil klubben også hedre de mange frivillige for den tiden de spanderer på klubben. Det er ikke få dugnadstimer som går til hver eneste kamp.

For tenk deg sammenligning mot eliteklubbene i fotball. Mens ØIF Arendal må legge både gulv, få tribuner på plass, sette ut all reklame og rigge til midlertidige kiosker på hver eneste kamp. Ja, rett og slett gjøre en gymsal om til en av Nordens aller beste håndballarenaer. Ja, så slipper fotballen den øvelsen. De slipper å legge gress. Reklamen står fremme, tribuner og kiosker er endel av infrastrukturen på store arenaer i fotball. Heldigvis.

For at ØIF Arendal skal få til alle disse oppgavene trenges det mange hender. Ja, fryktelig mange hender. Og de må komme tidlig til hallen, bruke nesten hele dagen og langt utover det som er en vanlig arbeidsdag. Hver gang det er kamp. Sannheten er at de mange frivillige kommer først og går sist. Dugnadsfolket i ØIF Arendal er helt unike.

Og det beste av alt med all denne frivilligheten – det er at de krever ingenting tilbake. Nesten da. Det kan gå litt tyngre rundt om man ikke vinner håndballkamper. Men når vi vinner, som nå, 6 kamper på rekke og rad. Da er til gjengjeld gleden som størst. Samholdet og miljøet er fantastisk.

Nå ønsker ØIF Arendal å vise den fantastiske «hæren» av dugnadsmedarbeidere litt ekstra oppmerksomhet for frivilligheten. Og til å gjøre dette har klubben fått hjelp av en av sponsorene – Egon. Så på alle hjemmekampene er det en (eller flere) frivillige som får en liten oppmerksomhet i form av et gavekort på lunsj hos restauranten med det store hjertet.

På gårsdagens kamp var det Harald Aslaksen som var den som Per Carsten (arrangementansvarlig) hadde plukket ut. Tidligere er det disse som også har fått:

Tom Østerhus
Linda Venaas
Arnor Nilsen
Frode Pedersen
Jan Petter Srensen
Arne Øygarden
Stine Mønnich

Og runden kommer til mange flere. For ØIF Arendal har fantastisk mange som gjør en vesentlig forskjell. Gjennom deres gratisbidrag til klubben, gjør de klubben i stand til å konkurrere på absolutt høyeste nivå i Norge.

Det er både spillere, administrasjon, styret og tillitsvalgte usedvanlig takknemlige og glade for. Vår frivillighetshær er da den aller beste!