Disse to tingene etterlyser Marinko – ØIF Arendal

Disse to tingene etterlyser Marinko

Marinko Murtovic mener elevene hans var for preget av stundens alvor i serieåpningen …

Nå er det tid for revansj, for Marinko ønsker ikke at ØIF Arendal skal fremstå som i serieåpningen en gang til.
– Dette er vår sjanse til å revansjere oss etter å ha blitt slått av Haslum. Guttene må opp på hesten. Vi gleder oss til å vise oss fra en bedre side og få revansj, sier han.

Marinko på sidelinjen mot Haslum.

Han tror og mener spillerne var preget av stundens alvor i i hjemmemøtet med Haslum, der det endte med et skuffende 29-34-tap.
Foran kampen mot Bækkelaget har han etterlysninger.
– Jeg etterlyser attityde og spilleglede. Det var mye stundens alvor sist, mot et lag som ikke hadde noe å tape. De gruset oss. Jeg er opptatt av å spille god håndball og hvis resultatene ikke kommer da, da har vi gjort det vi har vært gode på, men de andre har vært bedre, fremhever ØIF-treneren.

Tom-Eirik Skarpsno, er trener for Bækkelaget.

Ifølge Marinko har spillerne respondert og levert gode trenger hele denne uken, som har blitt avsluttet i Nedeneshallen på grunn av bilmesse i Sør Amfi.
– Guttene har klart å motivere seg selv og jeg har sluppet å trykke på noen knapper. Dette er spillere som har vært ute en vinterdag før, sier han.

Marinko legger samtidig til at det er bedre med en på trynet nå enn senere i sesongen.
– Nå er vi giret på å ta våre to første poeng for sesongen. Vi er offensive. Bækkelaget er et lag som kan slå alle topplagene, men tape mot alle bunnlagene. Vi skal ikke tillate dem å være gode, og ødelegge alt det de er gode på, sier han.

Mye handler om å få de enkle målene, noe laget har jobbet mye med denne uken på trening.
– Vi vet at alle kan sine roller. Det er bare å få helheten til å fungere, sier ØIF-trener Marinko Kurtovic.