Torsdag møter ØIF Arendal St. Hallvard i Froland! – ØIF Arendal
Foto: May Elin Aunli/Jan Espen Thorvildsen

Torsdag møter ØIF Arendal St. Hallvard i Froland!

ØIF Arendals arrangementsjef, Per Carsten Michelsen, har sammen med hovedtrener Marinko Kurtovic, satt ut alle oppkjøringskampene. Torsdag reiser hele «sirkuset» til Froland for å måle styrke mot nyopprykkede St. Hallvard.

Siste uke var det oppkjøringskamp mot Kristiansand i Hisøy-hallen. Denne uken, mer presist torsdag kl. 18.30, er det kamp mot St. Hallvard i Froland.

– Dette er en viktig oppkjøringskamp for oss. Nå nærmer det seg alvoret som starter med serieåpning 7. september. Det er denne kampen, samt kamp mot FalkHorten i Nedeneshallen en uke senere (torsdag 29. august kl 19), så braker seriespillet løs, forteller Marinko Kurtovic.

Både han og Per Carsten håper på full hall og stor stemning i Froland.

– Vi håper det kommer mange folk. Det er skikkelig gøy å spille slike kamper når det er engasjerte publikummere. Stor stemning og mye folk er gir veldig realistiske rammer for slike oppkjøringskamper, skryter de.

Og Per Carsten vil at det skal komme mye folk for å støtte Froland Håndball også!

– Ja, inntektene både fra billetter, kiosk og lotteri går til Froland. Så med godt besøk både i hall i i kiosker bår det være mulig for Froland og tjene noen titusener. Det er et ekstra pre ved kampen.

Color Line sponsor ØIF Arendal