Jenny og Hedda vant drømmedag med ØIF Arendal – ØIF Arendal

Jenny og Hedda vant drømmedag med ØIF Arendal

TINE SA hadde sammen med ØIF Arendal laget en kampanje på klubbens Facebook-siden. En quiz som nådde ut til hele 20 000 Facebook-brukere. Og snaue blant snaue 70 deltakere var det 11 år gamle Jenny Venemyr og Hedda Neset Lysvoll som vant "drømmedagen" med ØIF Arendal-gutta.

– Dette har vært kjempemoro, forklarer Jenny. Det var Jenny som vant konkurransen. Og vinneren kunne ta med seg en venninne, Jenny valgte å ta med seg Hedda Neset Lysvoll. Sammen fulgte de ØIF Arendal-gutta fra oppmøte til kampen mot FyllingenBergen var ferdig.

– Vi har lært mye som vi skal ta med oss til vårt eget lag, kunne jentene fortelle. For de har vært med på alt det ØIF Arendal-gutta gjør på en kampdag.

– Først møtte vi opp kvart over tre. Der tok Marint Lindell i mot oss. Og han har passet på oss hele tiden, skryter jentene.

– Først var det quiz. Da hørte vi bare på. Så spiste vi litt sammen med guttene. Deretter dro vi til hotellet. Og der hadde Marinko et møte hvor han forklarte hva spillerne skulle gjøre.

Det var tydeligvis i dette møte at jentene plukket med seg ett og annet som de skal ta med seg til Froland hvor de begge spiller håndball.

– Under kampen fikk vi sitte ved siden av ØIF Arendal-gutta på benken. Det var morsomt, kunne jentene forklare. 

Og ekstra morsomt var det at ØIF Arendal spilte så bra. Kanskje det var jentenes «karma» som var utslagsgivende!