Bufetat/Fosterhjem.no – ØIF Arendal

Har du plass til én til på hjemmelaget ditt? 
Vi i Bufetat Fosterhjemstjenesten region sør, avdeling Arendal, er stolte av å være samarbeidspartneren til ØIF Arendal. Det har vært et viktig og verdifullt samarbeid siden 2014. Vårt nettsted fosterhjem.no har fått god profilering på spillernes rygger og buksebaker. 

Filmer med fosterhjemsbudskap har vært vist på kuben. Vi har fått flere positive ØIF-spillere til å bidra til våre egne filmsnutter, som ØIF igjen har spredt i sine sosiale kanaler. Vi har stått på stand, holdt informasjonsmøter og fylt tribunene med lilla sitteunderlag – blant mye annet. 

Møt fostermor Ann Kristin Harring på Bufetats informasjonsmøte i Sparebanken Sør Amfi søndag 9. februar kl. 16.00 – 17.00. Hun deler sine erfaringer med å være fostermor for Michelle (21) og Linn (19). Nå bor Michelle for seg selv sammen med datteren på to år. Men Ann Kristin er fortsatt mamma – og nå bestemor til barnet hennes. 

Det vi håper og tror at ØIF Arendal får igjen for samarbeidet, er å kunne bidra til en av Bufetats viktigste arbeidsoppgaver – å rekruttere gode fosterhjem til barn og unge som ikke kan bo hjemme hos sine foreldre.

I dag bor det 540 barn i fosterhjem i Agder.  Hvert år flytter rundt nye 110 barn og unge i alderen 0-17 år til et fosterhjem. De fleste er fra barneskolealder og oppover, og flere er søsken. Alle fosterbarn er forskjellige, og vi trenger ulike fosterhjem for å finne den familien som passer best for det enkelte barn. Du kan bo i en leilighet i byen eller i et stort hus på landet, være singel, samboer eller gift, ung eller godt voksen.

Det aller viktigste er at du har tid, overskudd, omsorg og kjærlighet å gi til fosterbarnet som flytter inn til deg eller dere. Vi i Bufetat i Arendal holder jevnlig informasjonsmøter og flere opplæringskurs i året for dere som ønsker å bli fosterhjem, beredskapshjem eller familiehjem.

Les mer om aktuelle møter og kurs på fosterhjem.no, og ta gjerne kontakt med oss!