St.Hallvard-ØIF Arendal Elite, Eliteserien Menn > Forhåndsomtale – ØIF Arendal
ØIF - ST. Hallvard 34-28 Sør Amfi 10/11-19 Mario Matic

St.Hallvard-ØIF Arendal Elite, Eliteserien Menn > Forhåndsomtale

Klokken 18:00 spiller ØIF Arendal borte mot St. Hallvard i Rykkinnhallen.

ØIF Arendal reiser til Bærum for å møte St.Hallvard i en viktig kamp om 2 poeng.

Gutta våre har vist en god form den siste tiden med 6 seire på rad (4 etter EM pausen) og befinner seg på en 2. plass, med 26 poeng før oppgjøret mot St. Hallvard. Drammen er nærmeste medaljekonkurrent på 3. plass med 24 poeng.

Kolstad ligger på 4. plass har en kamp mere spilt, og gikk på et tap hjemme for Halden. Dermed kan det åpne seg en liten luke ned til 4 plass dersom ØIF Arendal og Drammen vinner sine kamper.

St. Hallvard ligger nederst på tabellen, med en litt mer «uheldig» statistikk. De har kun vunnet 2 kamper, og har innkassert 4 poeng totalt. I motsetning til ØIF Arendals 6 seire på rad, så har Bærumslaget 6 tap på rad.

Tabellen 28.02.2020

LES OGSÅ:
Seeding i sluttspillet er innen rekkevidde

Det er viktig at gutta ikke undervurderer St. Hallvard, de må gå inn til kampen som om det skulle være hvilken som helst annen kamp! Sa vår egen Herman Vildalen i intervju tidligere i uken. Han er dessverre ikke med ettersom han fortsatt er ute med skade.

Les mer om hva Luka tenker om oppgjøret i linken nedenfor.

LES OGSÅ:
Luka røper hemmelighet

Det er 4 kamper igjen å spille. Dersom ØIF Arendal skal vinne i Rykkinnhallen så vil St. Hallvard være klar for nedrykk til 1. divisjon. Dette betyr nok at St.Hallvard vil gi alt de har i kampen i kveld. Det blir altså ingen lett oppgave for våre gutter.

Vi har ikke møtt St.Hallvard mange ganger, men her er tidligere innbyrdes oppgjør mellom lagene. De taler sterkt for ØIF Arendals fordel!

Allikevel det blir en svært spennende kamp i Rykkinnhallen i kveld. Kampstart er 18:00!

Hold deg oppdatert på live resultat på våre hjemmesider eller se kampen her direkte på direktesport.no