Derfor er kampen spesiell for Kristijan – ØIF Arendal
Kristijan Jurisic.

Derfor er kampen spesiell for Kristijan

Lørdag reiser ØIF-gutta til Rykkinn for å møte St. Hallvard, som denne sesongen har et Fold foran navnet sitt. En som gleder seg ekstra: Kristijan Jurisic.

ØIF Arendal er ubeseiret i andre halvdel av sesongen. Fire seire har gitt åtte poeng. Senest søndag ble Runar sendt hjem til Sandefjord med null poeng i bagasjen.

Kristijan Jurisic.

Kristijan Jurisic var sentral i den kampen, især i første omgang da han hadde en rekke redninger, noen av dem var det virkelig høy klasse over.
Men etter kampen kom umiddelbart tankene på kampen mot Fold St. Hallvard.

Årsaken er at kampen er veldig spesiell for ØIF Arendals solide målvakt. Han er nærmest vokst opp i Rykkinhallen, som denne sesongen er hjemmebane for Fold St. Hallvard. Og det er en ting som er med på å gjøre kampen lørdag enda mer spesiell for ham.

– Etter at jeg ble seniorspiller, har jeg aldri vært tilbake i Rykkinhallen og spilt en kamp der. Dette blir den første. Derfor gleder jeg meg litt ekstra til denne kampen. Det er hallen det hele startet for meg, der jeg vokste opp. Det skal bli skikkelig kult å komme tilbake, sier han.

Jurisic trekker frem at dette er en kamp som ØIF skal vinne.
– Men det er også en skummel kamp. Fold St. Hallvard er gode når de får flyten og de har alt å vinne. De vil ikke gjøre det enkelt for oss. Vi kan ikke slurve eller slappe av. Her gjelder det fullt kjør i 60 minutter, slår han fast.

Kampen spilles lørdag (NB: merk dagen) klokken 18.00.