FOLKETS KAMP: – Mange bekker små ble en elv – ØIF Arendal
ØIF Arendal sine tilskuere og Svermen hadde mye å juble for under Folkets kamp mot Fjellhammer.
Tilskuerne hadde mye å juble for under Folkets kamp. Foto: Helge N. Olsen.

FOLKETS KAMP: – Mange bekker små ble en elv

Folkets kamp ble en stor suksess for ØIF Arendal og samarbeidspartneren Ønsketransporten. Til sammen ga Folkets kamp en inntekt på rett rundt 900 000 kroner (bidrag til tilskuere, lotteri og kafeteria), av dette ble Ønsketransporten tildelt en sjekk på 50 000 kroner.

ØIF Arendal ønsker å rette en stor takk til alle bedrifter og privatpersoner som har støttet med både pengebidrag og premier til lotteriet. Prosjektleder for Folkets kamp, Jørn Holmestrand, var meget godt fornøyd etter søndagens kamp.

De største bidragsyterne

Spesiell takk til Sparebanken Sør som var så gavmilde at de ga 10 kroner fem ganger som et ledd i å støtte fellesskapet, fremme lokalt engasjement og bedre klubbens anstrengte økonomi

ØIF Arendal sine spillere leverte varene under Folkets kamp mot Fjellhammer.
Spillerne leverte både på og av banen. Foto: Helge N. Olsen.

Stor takk til Nor Tech som bidro med 27 kroner per tilskuer.

Tvedestrand turbuss bidro med 10 kroner per tilskuer.

Svermen støttet med 8 kroner per tilskuer

Stendi kom med et bidrag på 7 kroner per tilskuer

Bonden på Bjorbekk, Ecit, Gerflor, Haralds Pub, Kitron, Lawo Lab, LPG Arendal, Madam Reiersen, XL-Bygg Nidelven Bruk, Viking Norsafe, NSE Fagstillas, The Sundes støttet med 5 kroner per tilskuer.

Holmestrand vil også gi spillerne en honnør:

– Gutta som gruppe samlet inn 55 kroner per tilskuer, fra ulike bidragsytere både store og små, forteller Holmestrand.

Dette fører til at Coca Cola må innfri sin lovnad om å gi spillerne gratis drikke på alle bortekamper.

2 og 1 kroner

Det var hele 68 bedrifter og enkeltpersoner som støttet med 2 kroner, mens 57 bedrifter og personer har støttet med 1 krone. Jørn Holmestrand ønsker å takke alle disse for støtten. – Mange bekker små ble en elv, sier prosjektlederen.

Tre fornøyde lotterivinnere sammen med Laurits Rannekleiv og William Fiala. Foto: Helge N. Olsen.
Tre fornøyde lotterivinnere sammen med Laurits Rannekleiv og William Fiala. Foto: Helge N. Olsen.

Lotteriet ble en stor suksess

Det ble solgt lodd for rundt 75 000 kroner av 8 dyktige selgere. Jørn Holmestrand omtalte det som «det beste lotteriet i Arendal i 2023.» Premiene var blant annet en sofa fra Grindberg – Olivias Hus til verdi 26 000 kroner, flybilletter til USA fra Norse Atlantic Airways fra 15 000 kroner, Megaflis og His Rør ga bort baderomsinnredning med montering til en verdi av 10 000 kroner, mens Story House Egmont ga bort sine julehefter til en samlet verdi på 9000 kroner. Det var mange fornøyde vinnere etter premiene var trukket.

ØIF Arendal ønsker også å rette en stor takk til Coca Cola for deres støtte. Coca Cola har støttet prosessen rundt Folkets kamp med produkter for ca 25 000 kroner.