Sparebanken Sør støtter «Folkets kamp» mot Fjellhammer – 5×10 kr per tilskuer! – ØIF Arendal

Sparebanken Sør støtter «Folkets kamp» mot Fjellhammer – 5×10 kr per tilskuer!

Den 19. november vil ØIF Arendal ta i mot Fjellhammer, og da er det tid for Folkets kamp! Sparebanken Sør har kunngjort sitt engasjement for denne begivenheten ved å donere 10 kroner per tilskuer, hele 5 ganger, som et ledd i å støtte fellesskapet, fremme lokalt engasjement og bedre klubbens anstrengte økonomi. Sparebanken Sør utfordrer alle andre ØIF sponsorer til å bidra i Folkets kamp!

Vi hadde en mulighet til å snakke med banksjef Sidsel Christiansen fra Sparebanken Sør for å få innsikt i deres motivasjon for å støtte Folkets Kamp på denne måten. – Folkets Kamp er veldig bra for alle. Vi ser det som en mulighet for små og store bedrifter, samt enkeltpersoner, til å støtte sin lokale klubb, uavhengig av beløp. Vi tror at når fellesskapet går sammen for å støtte lokale idrettsarrangementer, bidrar det til å skape en enda større interesse rundt sporten og kanskje kommer det folk til hallen, som vanligvis ikke er på kamp, sier banksjefen entusiastisk.

Sidsel Christiansen banksjef i Sparebanken Sør

Det som gjør denne støtten spesiell, er at den oppmuntrer til deltakelse på alle nivåer. Små og store bedrifter kan engasjere seg uavhengig av størrelsen på bidraget. Hver tilskuer som deltar i kampen vil også være med på å støtte Folkets kamp, og dette kan ha en dominoeffekt for å skape økt interesse og deltakelse i lokalsamfunnet. Resultatet er at bidragene gjør inngangen for alle gratis til denne kampen. Dette er en fantastisk måte å bringe folk sammen og oppmuntre til økt engasjement i håndballen.

Denne gledelige nyheten har også fått støtte fra tidligere landslagspiller og ØIF Arendal-helt, Sondre Paulsen. Han og banksjef Sidsel Christiansen oppfordrer nå andre bedrifter til å følge Sparebanken Sørs eksempel og bidra til å styrke fellesskapet og engasjementet for håndballen, samt bedre klubbens økonomi.

Sondre Paulsen og banksjef Sidsel Christiansen oppfordrer alle til å bli med å støtte folkets kamp! Foto: May Elin Aunli

Så, markér kalenderen for 19. november og gjør deg klar for «Folkets kamp» mot Fjellhammer. Støtten fra Sparebanken Sør og forhåpentligvis mange andre bidragsytere vil gjøre dette til en uforglemmelig opplevelse!

Har du eller ditt firma lyst til å bidra med et kronebeløp per tilskuer til Folkets kamp? Send en mail til jorn@oifarendal.no! Alle bidrag er velkommen, og har du ikke mulighet til å støtte med et beløp. Støtter du masse ved å møte opp i hallen 19. november!

Bli med og støtt folkets kamp du også!