NORGE: Vildalen satt hjembyen på plass – ØIF Arendal

NORGE: Vildalen satt hjembyen på plass

Drammen slo Kristiansand i kveldens serierunde og trygget sølvplassen i Rema 1000-ligaen.

Hermann Vildalen scoret fire for Drammen mot hjembyens Kristiansand i kveldens Rema 1000-runde. Arkivfoto.

Slik endte kveldens serierunde i Rema 1000-ligaen:

Elverum slo som ventet Sandnes hjemme i Terningen Arena med 30-22. Det sto 17-11 til pause. Stig-Tore Moen Nilsen satt inn åtte mål i åttemålsseieren for vertene. Emil Berg Rodahl satt inn syv for Sandnes.

I Drammen vant Kristian Kjellings menn 35-26 mot Kristiansand. Dermed kom bortelaget ned på jorda igjen etter midtukens knepne seier hjemme mot ØIF Arendal. Drammenserne ledet 20-13 til pause. Hermann Vildalen var tilbake mot hjembyens helter og satt inn fire mål. Gøran Sørheim, som legger opp etter sesongen, ble mestscorende med åtte mål. For Kristiansand ble Øyvind Frigstad nok engang toppscorer, denne gang med fem mål.

I Halden vant Truls Erik Grøtta og hjemmelaget relativt oppskriftsmessig mot Haslum. Vertene ledet 15-14 til pause i Remmenhallen. Joshua Grace ble toppscorer med syv mål for østfoldingene, mens Even Haugli satt inn syv for bæringene.

Bækkelaget slo ØIF Arendal i Sparebanken Sør Amfi med 28-27. Les mer her.

Kolstad leder Rema 1000-ligaen med full pott og 16 poeng, med Drammen og Elverum på de neste plassene. Haslum ligger sist med 2 poeng, det samme som Sandnes som har bedre målforskjell. Se hele tabellen her.