PLOUGSTRUP: – Dette betyr svært mye for oss – ØIF Arendal

PLOUGSTRUP: – Dette betyr svært mye for oss

Bækkelagets danske matchvinner Jens Dolberg Plougstrup avgjorde kveldens kamp i Sparebanken Sør Amfi. Dansken la ikke skjul på gleden over 28-27 seiere og de to poengene.

Bækkelagets danske bakspiller Jens Dolberg Plougstrup hadde en fin aften i Sparebanken Sør Amfi søndag kveld. Foto: Ulrik Rød/Bækkelaget.

– Dette betyr utrolig mye for oss å vinne mot en toppklubb. Vi kom som underdog, og dro som seiersherrer, smiler den blideste dansken i Sparebanken Sør Amfi like etter kampslutt.

Toppklubber
For nå venter Elverum, Drammen og Kolstad i de tre neste kampene for dansken og Bækkelaget. Bækkelaget har dermed tatt seks poeng på fire kamper etter 12-målstapet borte mot nettopp ØIF Arendal i NM for en drøy måned siden. Bækkelaget klatret forbi ØIF Arendal på tabellen og opp til 6.plass med dagens skalp i Sparebanken Sør Amfi.
– I forrige kom hadde vi flere dårlige perioder og i den verste perioden tapte vi hele 8-0. Da taper man håndballkamper. I dag holder vi antallet dårlige perioder nede på et minimum samtidig som vi avgjører på slutten, smiler han.
For det var Dolberg Plougstrups kveld i Sparebanken Sør Amfi. Seks spillemå og to mål straffekast ble det på forrige sesongens Bergen-spiller. Sammen med landsmannen Christoffer T. Langehuus ble duoens bidrag avgjørende for kveldens oddsbombe. Langehuus scoret syv mål fra streken.
– Det blir en litt greiere busstur hjem til Oslo i kveld, avslutter en strålende fornøyd danske overfor oifarendal.no.

Dolberg Plougstrup og Bækkelaget møter Elverum i Terningen onsdag kveld.