Fintelling plasserer Heia Pedersen øverst på ærefull statistikk – ØIF Arendal

Fintelling plasserer Heia Pedersen øverst på ærefull statistikk

Klubblegenden Eirik Heia Pedersen la opp sist sommer. Fintelling sikrer han topplassering i antall scorede spillemål i ØIF Arendal. Foran kompisen Sondre Paulsen…

Eirik Heia Pedersen er mannen som har scoret flest spillemål i ØIF Arendal.

For ØIF Arendals dedikerte statistikk-mann Knut Magnus Larsen har tatt et solid dypdykk i klubbarkivet og saumfart all tilgjengelig statistikk. Etter å ha kvalitetssikret tallene flere ganger er tallenes tale er klar, og nå kan det slås fast en gang for alle: Eirik Heia Pedersen er mannen med flest spillemål i ØIF Arendal gjennom tidende. Selv om hans tidligere klubbkompis og gode kamerat Sondre Paulsen fikk over en halv sesong ekstra til å ta ham igjen, sto Heia Pedersens statistikk seg gjennom sesongen. For fasiten er slik: Eirik Heia Pedersen har scoret utrolige 1246 spillemål for ØIF Arendal i hjemlige turneringer, mens Sondre Paulsen stoppet på 1221 spillemål.
-Jeg burde ha hatt flere mål. I mine siste sesonger ble jeg mer og mer sjenert for å skyte selv. Selv om Sondre har flest mål totalt, var det vel meg som laget straffekastene han satt inn. Så det har fungert helt greit, humrer Heia Pedersen som la opp på toppnivå etter forrige sesong.
Et lite comeback i høst rakk han også.

Av og til er det greit å få fastslått noe for ettertiden. For la det ikke være tvil. Klubblegenden er mannen med flest spillemål for ØIF Arendal gjennom tidende. Det kan selv mannen med flest kamper og flest mål (inkludert straffekast) for ØIF Arendal, Sondre Paulsen, ikke ta igjen, ettersom han også har lagt håndballskoene på hylla.
-Nå får jeg bare håpe at Sondre ikke tar et lignende comeback neste år og smetter forbi meg, humrer ØIF-legenden på ny.

Gratulerer, Eirik Heia Pedersen!