PANZA: – Henrik har levert fremgang – ØIF Arendal

PANZA: – Henrik har levert fremgang

ØIF Arendal-trener Luka Panza mener unggutten Henrik Øygarden har levert utvikling og fremgang denne sesongen. Øygarden har skrevet under en ny kontrakt med ØIF Arendal.

ØIF-trener Luka Panza. Til venstre står tidligere hovedtrener André Jørgensen Hofstøl.

– Henrik har vist fremgang gjennom hele sesongen. Han viser både treningsvilje, dedikasjon og motivasjon for å bli bedre hver eneste dag. Derfor tilbød vi ham kontrakt, fastslår Luka Panza til oifarendal.no.

Fast
18-åringen står bokført med 18 kamper i eliteserien denne sesongen. I sluttspillet står han med ni kamper. Han har vært på banen i flere av dem, scoret mål og ikke minst fikk han spilletid i kvalifiseringen til EHF European League. Øygarden har også vært en av bærebjelkene i Øyestad IF Håndballs 2.divisjonslag samtidig som han har vært en fast del av ØIF Arendal i treningshverdagen.
– Kombinasjonen har vært god for Henrik. Unge spillere behøver mye matchtrening. I treningsarbeidet har han fått motstand av erfarne og eldre spillere hver eneste dag. Da utvikler man fysikk og alle delene av eget spill. Henrik er mer eksplosiv, er sterkere og viser mer energi nå enn i fjor vår, mener Panza.

Øygarden, her i aksjon mot Sandefjord tidligere denne sesongen.

Detaljer
Playmakeren, som fyller 19 i desember, får en klar bestilling av ØIF-trenere i det videre arbeidet.
– Detaljer, detaljer og detaljer. Det er det som skaper fremgang. Det har vært spennende å følge Henrik gjennom denne sesongen og det skal bli spennende å følge ham gjennom den neste. Han er et fint talent med gode holdninger og de verdier vi ønsker å ha i spillergruppa, avslutter Luka Panza.

PS: Øygarden hamret inn 168 mål fordelt på 19 kamper i årets 2.divisjon!