Stjernespillerne Mikkel Hansen, Mads Mensah Larsen, Niklas Landin, Henrik Møllgård og Lasse Svan hadde fri. Likevel maktet ikke en spillesugen Sander Sagosen og Norge å slå Danmark i kveld.

Selv om de nevnte, største danske superstjernene har fått fri av Danmarks landslagssjef i helgens Gjensidige Cup, stilte likevel danskene med et solid mannskap mot Norge i Trondheim Spektrum i kveld. Spesielt Emil Jacobsen, målvaktsparet Jannick Green og Kevin Møller, Jacob Holm og Lasse Andersson viste gode takter 70 dager før åpningskampen i EM i Slovakia.
Norge på sin side stilte uten kommende Kolstad-spiller Magnus Abelvik Rød, Gøran Johannessen og Christian O’ Sullivan i oppgjøret.

Dog, Norge og Petter Øverby tok ledelsen 1-0, men lagene skiftet på å lede i Trondheim i den første omgangen. Danmark gikk til pause med 14-13 ledelse, etter å ha ledet 14-10 få minutter før hvilen. Sander Sagosen var tydelig oppildnet av å spille på hjemmebane i hjembyen. Allerede etter 33 minutter spill hadde han satt inn åtte mål på ni skuddforsøk. Sagosen, Kevin Gulliksen, Kent Robin Tønnessen var toneangivende etter hvilen, men Norge maktet likevel ikke å hamle opp med danskene foran et feststemt publikum i Trondheim. Danmark viste at de har en bredde mange toppnasjoner misunner dem og vant til slutt 31-28.

Sagosen ble norsk toppscorer med elleve mål. Flensburg-spiller Emil Jacobsen ble Danmarks toppscorer med syv mål.

Norge spiller mot Nederland lørdag og Frankrike søndag. Begge kampene sendes på TV2 sine plattformer.