Rotet bort ledelsen i sluttminuttet – ØIF Arendal

Rotet bort ledelsen i sluttminuttet

Drammen hadde sensasjonen i sin hule hånd hjemme mot Elverum i kveld, men rotet bort ledelsen og seieren i siste minutt.

Kristian Kjelling og Drammen tapte 33-34 i serieåpningen mot seriefavoritt Elverum i kveld. Her er Kjelling og Espen Gommerud. Våg avbildet i Sparebanken Sør Amfi i fjor. Gommerud Våg fikk for øvrig direkte rødt kort i oppgjøret.

Drammenserne lå under i første omgang, frem til Oskar Olafsson og drammenserne spiste opp ledelsen og siden gikk til pause med 20-17.
Drammenserne, anført av tidligere ØIF Arendal-spiller August Baskår Pedersen, fortsatte finspillet utover i andre omgang. Etter 49 minutter sto det 30-28 (!) på måltavla. De siste ti minuttene bar preg av drama og ikke minst Elverums Dominic Mathe skuddkraft. Ungareren satt inn seiersmålet 33-34 ti sekunder før slutt. Drammen maktet ikke å svare og dermed tok Elverum første stikk. Mathe satt for øvrig inn ti mål i kampen.

Herman Vildalen og Baskår Pedersen ble Drammens toppscorere med henholdsvis 10 og 9 mål hver.

Elverum stilte uten Stig-Tore Moen Nilsen og Simen Holand Pettersen. Begge er skadet.