#MittDrømmelag: -Dette laget ville ha slått hvem og hva som helst – ØIF Arendal

#MittDrømmelag: -Dette laget ville ha slått hvem og hva som helst

Sebastian Løvlie Simonsen er en av rookiene i dagens ØIF Arendal-tropp. Hans drømmelag er en safe affære, men litt «kjødd» har vår spurtkanon også funnet plass til.

-Dette var veldig lett. Mitt drømmelag ville ha feid over enhver motstand. Jeg tør ikke tenke på hvor mye snadder Laurits kunne ha kost seg med blant disse håndballherrene, humrer lillebror til Sander Løvlie Simonsen, Sebastian.

Sebastian Løvlie Simonsen (t.v) har ikke funnet plass til storebror Sander Løvlie Simonsen på sitt drømmelag. Antakelig snakker vi om søskenkjærlighet.

Målvakt: Niklas Landin (THW Kiel)
Selvfølgelig må verdens beste målvakt være med på laget.
-Landin har en egen evne til å avgjøre tighte matcher, selv om han ikke har hatt sin beste kamp, eller om han kommer kald inn fra benken. En real matchvinner og en klassemålvakt. Jeg må bare beklage til alle nordmenn, men danskene har en bedre målvakt enn oss.

Venstre kant: Sebastian Barthold (Aalborg)
Bærums-gutten og tidligere Haslum-spiller Sebastian Barthold – som kjemper mot vår egen Olaf R. Hoffstad om å bli Norges neste landslagskant i kompanjongskap med Alexandre Blonz, er etter yngste bla’ Simonsens vurdering en av de beste venstre kantspillerne i dansk håndball.
– Min navnebror har virkelig vist hva han er god for i Champions League og den danske ligaen. Barthold er også mitt drømmelags faste straffe-skytter. Mannen bommer jo ikke, sier vår Sebastian.

Høyre kant: Victor Tomas (Barcelona, lagt opp)
Tomas, som har norsk kone, var en av verdens beste kantspillere før han la opp etter forrige sesong. Tomas har skapet fullt av edelt metall etter en lang karriere i Barcelona og for Spania.
-Hva skal jeg egentlig si? Han er komplett kantspiller. Hel ved, konkluderer Løvlie Simonsen.

Tidligere ØIF Arendal-storskytter Martin Lindell.

Venstre bakspiller: Martin Lindell (Limoges, Frankrike)
Etter en litt tung start i ØIF Arendal, spilte Lindell seg virkelig opp til å bli en av de beste spillerne – om ikke den aller beste – i norsk eliteserie før han dro til Frankrike. Lindell er sammen med vår egen Laurits Rannekleiv den mest populære spilleren på #MittDrømmelag så langt.
– Hans enorme fysikk og ekstreme spenst gjør at Lindell blir venstre bakspiller på mitt lag. Dette betyr at også at Eirik (red.anm: Heia Pedersen) kommer til å takle meg ekstra hardt når vi får lov til å trene igjen.

Høyre bakspiller: Kiril Lazarov (HBC Nantes)
En håndball-legende med stor L. Den 41 år gamle makedoneren fikk for øvrig en flying start på landslagstrener-karrieren for Makedonia, da «nye Makedonia» klasket til og slo verdensmester Danmark i OL-kvalifiseringen nylig. Makedoneren har ikke vunnet titler med landslaget, men for klubblagene har han flere medaljer og utmerkelser enn hva som godt er.
-Lazarov står med mest mål i Champions League og har rekorden for flest mål i VM. En levende legende. Det blir en trist dag når han legger opp, selv om det nærmer seg slutten for ham også. Det ser så lett ut når han holder på.
-En ekte målscorer, med et enormt skudd. En ting er at han skjøt hardt i sin tid, men ballen gikk i mål okke som. En imponerende type, som aldri blir glemt når han en dag legger opp.

Playmaker: Domagoj Duvnjak (THW Kiel, Tyskland)
Kroaten som har dominert internasjonal herrehåndball i snart 15 år er valgt med omhu.
-I tillegg til å være en utrolig dyktig playmaker, skal han også ligge fremme i 5-1 i forsvaret mitt – hvor han er en pest og en plage. En ordentlig god spiller, som mestrer både angrep og forsvar.

Laurits Rannekleiv, her mot Nærbø i fjor høst.

Strek: Laurits Rannekleiv (ØIF Arendal)
-Bamsen på strek må være med som min nåværende-ØIF spiller. Laurits har virkelig tatt store steg og blitt en veldig god strekspiller som er nærmest umulig å stoppe når han får ballen. Som relativt ny i ØIF Arendal-troppen har jeg kanskje ikke noe valg om å ta ham med.

Blaz Blagotinsek.


Forsvarspiller: Blaz Blagotinsek (Veszprem, Ungarn)
Man vet ikke hva en mann er før man har stått ved siden av den slovenske kjempen. Selv om han «kun» måler 2,02 meter over havet, fremstår han likevel som en mann som er langt høyere, kraftigere og ikke minst ser ut som klassisk, øst-europeisk dørvakt som alle alltid er enige med når det røyner på.
– En stor og sterk forsvarsspiller, tar kontroll i forsvaret. Han der ville ikke jeg ha møtt på gata, selv om jeg antakelig hadde løpt rundt og fra ham.
Eneste svakheten den digre sloveneren har: Appetitten på røde kort.

 

Motspilleren jeg har mest respekt for: Sander Sagosen
Sagosen har kommet for å bli i verdenstoppen.
-Han er en enormt god og dyktig angrepsspiller. Komplett! Verdens beste til å ta valg, og kanskje best i duellspill, et godt skudd. Sander er en komplett håndballspiller i mine øyne, vurderer Sebastian Løvlie Simonsen.

-Jeg tror dette ville blitt et solid lag. Det får heller være at min bror Sander får sitte på benken min. Såpass hyggelig skal jeg være, avslutter lillebror Løvlie Simonsen.