– Vi skal skyte hull i Haslum målet! – ØIF Arendal

– Vi skal skyte hull i Haslum målet!

Onsdag kveld møter ØIF Arendal – Haslum i Sparebanken Sør Amfi. En kamp som Haslum vant i fjor, men som ØIF Arendal trener, Marinko Kurtovic er klar på ikke må gjenta seg.

– Jeg sitter å ser litt på Haslum nå. De er et veldig godt lag altså. Jeg syntes egentlig de fortjener mer enn de har fått til nå i sesongstarten.

Marinko sikter til Haslum sin bortekamp mot FyllingenBergen hvor østlendingene gikk på et stygt 10 måls tap.

– Et slik resultat overrasker jo litt, spesielt med tanke på den spillerstallen de besitter. De har blitt tippet i øvre halvdel av tabellen, da skal en ikke akkurat tape med 10 mål…

Selv om Østlendingene gikk på et stort tap borte i sist kamp, så vil ikke Marinko rope hurra av den grunn – heller tvert imot.

– Når en taper så står det bare en ting i hode på deg: å komme seg opp på hesten igjen og vinne. Ingen liker å tape, spesielt ikke dersom en taper stort. Så vi forventer at det kommer et heltent Haslum til Sparebanken Sør Amfi som kun har en ting i tankene; å revansjere tapet.

Så hvordan skal vi slå Haslum?

– Tja, vi skal først og fremst gå inn til kampen slik vi pleier, 100% fokus på oss selv og ikke hvordan Haslum har spilt i det siste.

– der etter så må vi overliste en skarp Trond Tjemsland i Haslum buret. Han pleier å ha en ekstrem redningsprosent på 50-60% når han spiller i Sparebanken Sør Amfi, og hadde vel meste parten av æren for seieren de fikk her i fjor.

SAK KOMMER: KAMPEN I KAMPEN – HAN KAN STENGE HASLUM BURET!

Hvordan skal vi gjøre det?

– Hehe, nei vi skal skyte hull i Haslum målet. Med det mener jeg ikke at vi nødvendigvis skal skyte mer enn vi pleier, men vi skal skyte gode skudd og sette alle 100% sjansene vi får.

– Vi er fast bestemt på at vi må opp et nivå eller to fra helgens kamp mot Bækkelaget. Det var en god forsvarskamp – men vi klarte ikke å gjøre en god nok jobb i ankomstfasen. Det må vi være bedre på nå. Videre så blir det å glemme historikk, statistikk og det hele. Det blir som sagt slik det pleier. 100% fokus på oss selv. Klarer vi det, ja da skal Haslum være veldig gode for å slå oss.