Spillerbørsen mot Bækkelaget! – ØIF Arendal

Spillerbørsen mot Bækkelaget!

Kristijan Jurisic ble kåret som banens beste i Nordstrand Arena. Les om vår egen jury er enig eller om de mener noe annet om gårsdagens kamp!

Joda, juryen er enig med østlendingene. For ØIF Arendal kan utvilsomt takke keeper Kristian Jurisic for at de fikk med seg ett poeng i den vanskelige bortekampen mot Bækkelaget. Kampen endte 23-23. Han var fantastisk i mål og vartet opp med 16 redninger.

Målvakten blir belønnet med 5 poeng av juryen. Bak Jurisic var det langt mellom høydepunktene. Verd å merke seg er det at ØIF-spillerne presterte å bomme på 11 skudd i andre omgang.

På 2. plassen har juryen bestemt at Mario Matic belønnes med 3 poeng tross relativt lite spilletid. Han var derimot sentral i spillet i perioden han fikk på banen i Nordstrand Arena.

Eirik Heia Pedersen får 2 poeng. Han scoret to mål, og var god i forsvar. 1 poeng går til danske Lars Jakobsen for å varte opp med noen fanatiske skudd.

Det gis altså alltid 5 poeng til beste ØIF-Arendal-spiller, 3 poeng til den nest beste, 2 poeng til nummer 3 og 1 poeng til nummer 4.

Juryen består av David Rui, Ingrid Sunde og Oddvar Paulsen. I tillegg inviteres en av tilskuerne i hver hjemmekamp. Og neste hjemmekamp er mot Haslum – kommende onsdag kl 1915 i Sparebanken Sør Amfi. Den kan du se på TV2 sine kanaler!