– Vi kommer til å gjøre det bedre denne sesongen! – ØIF Arendal

– Vi kommer til å gjøre det bedre denne sesongen!

Han nyter fine dager med avkobling fra fellestreninger. Allikevel faller tankene stadig inn på håndballsesongen som kommer. En sesong han har stor tro på. – Jeg tror vi kommer til å gjøre det ennå bedre i sesongen som kommer, enn det vi gjorde i sesongen som gikk!

Det er norsk håndball og ØIF Arendals store målvaktstalent André Bergsholm Kristensen som har brukt tiden til å jobbe frem en god tro på sesongen som kommer. Han er er hjemme hos familien i Sandefjord i egentreningsperioden.

LES OGSÅ: – Sesongen kan ikke komme raskt nok

– Her i Sandefjord nyter jeg tiden mellom treningsøkter med familie og venner. Og jeg koser meg noe veldig, forteller han. Ikke så vanskelig å skjønne når vi ser på bildet over.

LES OGSÅ: – Herman Thysted med beskjed til Marinko

André fikk virkelig alvoret over seg i inngangen på sist sesong. Han ble eneste elitemålvakt da Kristijan Jurisic måtte gjennom to operasjoner. Men supertalentet taklet utfordringen aldeles strålende med god hjelp fra vikaren Åsmund Vaaje Strat.

– Nå bruker jeg tiden til å lade opp. Og tror vi går en særdeles spennende sesong i møte. Jeg har stor tro på at vi kommer til å å gjøre det ennå bedre i sesongen som kommer, enn det vi gjorde i sesongen vi la bak oss med bortekampen mot Elverum tilbake i mars måned.

LES OGSÅ: – European League vil gi en løft til oss spillere, klubben og hele byen

Etter ØIF Arendals kamp mot Elverum ble det bestemt at siste seriekamp hjemme mot Drammen skulle gå uten publikum. Så bare noen dager senere ble det bestemt at sesongen ble avlyst. Og ØIF Arendal hadde akkurat klart å komme seg foran Drammen og fikk dermed sølvmedalje i seriespillet. Bak suverene Elverum.

– Jeg nyter godt å være i Sandefjord om sommeren. Her er jeg med både venner og familie. Som du kan se av bildene er det tradisjonelle sommeraktiviteter det går i. Vi har spilt monopol, vært masse på vannet, trent og til og med hengt i hengekøye!

– Jeg har også fått være litt nyttig i sommer. Mamma har flyttet og det er godt å kunne være til litt hjelp. Det er ikke alltid at jeg får til under sesongen, siden jeg jobber i Arendal, reiser med både klubb og landslag og mamma bor i Sandefjord.

– Da er det ekstra godt å kunne gi henne en hånd i flytteprosessen nå i sommer.

LES OGSÅ: – Gleder seg til comeback i ØIF Arendal

André har også en god sommerhilsen til alle i og rundt ØIF Arendal:

– Jeg håper alle har fått anledning til å nyte noen late sommerdager og ikke minst fridager. Nå gleder jeg meg til å se dere igjen. Og til vi skal lage nye eventyr sammen i Norges flotteste hjemmearena, Sparebanken Sør Amfi. Også vil jeg få ønske alle en fortsatt riktig god sommer!

André Bergsholm Kristensen