Sjekk de tallene! – ØIF Arendal

Sjekk de tallene!

ØIF Arendal topper alle statistikker mot kveldens motstander, St. Hallvard!

På en slik spesiell dag, den 29.02.2020 så er det kjekt å kunne vise til spesielle tall, og spesielt dersom det er positivt for oss! ØIF Arendal leder alle statistikker mot kveldens motstander. Det er kanskje ikke så rart at ØIF Arendal topper alle statistikker, ettersom lagene er på to vidt forskjellige steder på tabellen, men det er allikevel kjekt lesning for alle som interesserer seg for ØIF Arendal.

LES OGSÅ:
Forhåndsomtale St. Hallvard – ØIF Arendal

Sondre Paulsen er klart toppscorer med 104 mål, mens Martin Lindell kommer som nummer 2, før første St. Hallvard spiller kommer på listen.

På redningsprosent finner vi målvakt og -trener Åsmund. Han har en redningsprosent på 36,14% som også er 3. beste i eliteserien! Andrè Bergholm Kristensen gjør det også skarpt på listen.

Kristijan er ikke på listene på grunn av en feil hos Norges topphåndball. Dette skal bli fikset, og det er derfor han ikke er på listene.

En kan si at også Josip gjør det svært skarpt om dagen. Han topper både «assist» og «råtass» skalaen! På assist får han tøff konkurranse fra Jørgen Jansrud i St. Hallvard, men holder så vidt unna!

Så gjenstår det å se om ØIF Arendal også vinner i kveld. Kampstart er 18:00 i Rykkinnhallen!