Marinko Kurtović hasteoperert! – ØIF Arendal

Marinko Kurtović hasteoperert!

ØIF Arendals populære hovedtrener ble tidligere i januar operert ved Sørlandet Sykehus, avdeling Arendal. Da ble begge hoftene byttet ut. Fredag var han innom Sparebanken Sør Amfi på vei til sykehuset for kontroll. Derfra skjedde tingene raskt.

Alt står, etter forholdene, bra til med klubbens hovedtrener. Men det har vært mye smerter etter den første operasjonene. Og en stor hevelse så ut til å komme av en betent nyoperert vestre hofte.

– Jeg har hatt endel smerter, så det kjennes godt å komme til kontroll nå, kommenterte Marinko fredag på vei til sykehuset.

Under kontrollen ble det raskt bestemt at ØIF Arendal-treneren måtte opereres igjen. Og at det var snakk om en hasteoperasjon.

– Jeg ble lagt inn med det samme fredagen. Og det ble bestemt at jeg skulle operere allerede lørdag.

Det var den smertefulle venstrehoften som var problemet forteller han etter operasjon.

– De har byttet protesen i venstrehoften. Den første varte ikke lenge, smiler han tappert. Og tydelig merket av at kroppen har vært gjennom mye på kort tid.

Nå skal Marinko ligge noen dager på sykehuset for å samle krefter igjen. Og pr. i dag er det ingen som kan si noe om når han blir arbeidsfør igjen.

– Dette setter meg selvsagt endel tilbake, men nå må dere være helsen først. Så skal jeg komme tilbake for fullt når den er på plass. Jeg håper ikke det skal ta så lang tid.

Alle i ØIF Arendal ønsker Marinko masse lykke til og vi kjemper med deg!