Idrettsleieren + ØIF Arendal = Verdens beste håndballskole! – ØIF Arendal

Idrettsleieren + ØIF Arendal = Verdens beste håndballskole!

Til sommeren kan du få det beste fra to verdener. Hele dagen med håndballinstruksjon fra noen av fagets beste utøvere. Og om kvelden blir det skumparty, disco, konsert og masse moro med nesten 1000 andre barn og unge som endel av Idrettsleieren!

Det er Idrettsleierens fantastiske leder, Karete Johansen, som bringer de like så fantastiske nyhetene til torgs.

– Vi har hatt en langsiktig plan om å gjøre Idrettsleieren og Hove-området til Norges kuleste barne- og ungdomsarena. Mange fellesnevnere mellom Idrettsleieren og ØIF Arendal gjør det veldig spennende å jobbe sammen. Ikke minst harmonerer verdiene i klubben svært godt med våre verdier. Dette blir moro, forklarer hun.

Her kan du lese mer og melde deg på

– Vi kan love at det blir mange meget gode håndballinstruktører, selvsagt alle ØIF Arendals egne profiler, men også profiler fra andre klubber. Det blir både kjente herre- og dameprofiler å se i uke 26 i Arendal, forklarer ØIF Arendals daglige leder Bjørn-Gunnar Bruun Hansen.

Les mer om selve idrettsleieren her

Håndballskolen skal arrangeres sammen med Idrettsleieren i uke 26. Fra søndag 21. juni til og med torsdag 25. juni. Håndballskolen blir for barn i alderen 10 til 16 år. Og påmelding vil bli annonsert fra i morgen (23. desember) her på våre nettsider.

– Dette blir rett og slett det beste fra to verdener, forklarer Bjørn-Gunnar. – Først og fremst kommer vi til å legge opp til en kvalitetshåndballskole med mange dyktige instruktører. Våre egne selvsagt. Men vi er allerede i gang med å hente inn landslagsprofiler på dame- og herresiden.

– Og når håndballen er vel overstått på dagtid så blir det et kveldsprogram som ingen andre håndballskoler er i nærheten av å kunne levere. Se bare på alt det fantastiske programmet som Idrettsleieren har å by på.

Her kan du lese mer og melde deg på

ØIF Arendals daglige leder sikter til ukeprogrammet kjent fra Idrettsleieren. Et ukeprogram hvor håndballdeltakerne skal være sammen med resten av deltakerne på idrettsleieren, nærmere 1 000 stykker.

– Vi har skymparty, discotek, beachparty, konsert og uformelle turneringer i andre idretter å by på. Det blir ikke mange rolige kveldene heller, ler Karete med mange års erfaring fra nettopp Idrettsleieren.

– Vi er jo fra før Norges største og eldste allidrettsleier. Vår «slogan» er at vi skal være kickstarten på sommerferien for nesten 1 000 barn og unge.

Og selv om hun ikke vil sammenligne Idrettsleieren med den populære «spleisetjenesten» Tinder, må hun innrømme at det tydelig at det også er mye hormonelt i inngangen til sommerferien…

– Ha, ha. Joda, vi registrerer at det også blir mye flørting og endel kjærlighetspar i løpet av uka. Du vet alt sånn som hører med når man starter skoleferien med en fantastisk uke på Sørlandet med nesten 1 000 andre i samme alder…

Her kan du lese mer og melde deg på

Selve overnattingen skjer i medbrakte telt på Hove-leieren sammen med alle andre som deltar på Idrettsleieren, nærmere 1 000 barn i alderen 10-16 år. For håndballdeltakerne blir det overnatting, frokost, middag og kveldsprogram på Hove.

Om morgenen kommer det busser å henter håndballspillerne og kjører dem til Sparebanken Sør Amfi hvor håndballinstruksjon foregår. Her blir det selvsagt ØIF Arendals egne profiler, men det kommer også andre kjente både dame- og herreprofiler. Noen blir der hele uken, andre er innom på forskjellige dager. Lunsj blir servert håndballdeltakerne i Sparebanken Sør Amfi og etter at dagens økter er over kommer det busser som kjører alle ut til Idrettsleieren igjen.

Påmelding til håndballskolen vil starte mandag 23. desember. Så de foreldre som måtte ønske å gi sine håpefulle en real håndball- og idrettsleir opplevelse i uke 26 til sommeren, vil få den muligheten i løpet av morgendagen.

Hele Idrettsleieren drives av frivillighet og blant de mange som deltar i arrangementet håper Karete at det utdannes fremtidige ledere også idrettsledere.

Her kan du lese mer og melde deg på

– Her er det mange potensielle lederspirer som blir endel av et større nettverk, som får praktisk trening og blir endel av den utvidede idrettsfamilien.

Her kan du lese mer og melde deg på