ØIF Arendal med 7 seire på rad – Nærbø aldri med på notene! – ØIF Arendal

ØIF Arendal med 7 seire på rad – Nærbø aldri med på notene!

Er det en ting som ofte kan være forstyrrende for Europacuplag, så er det midtuke kamper inn mot nettopp de internasjonale oppgjørene. Den utfordringen løse våre gutter med bravur.

Hjemmelaget fikk kun lov til å føre kampen en gang på 60 minutter. På stillingen 2-1 etter 3 minutter og 23 sekunder. Da tok det ØIF Arendals beste spiller Josip Vidović (kåret av arrangøren) nøyaktig 14 sekunder å utligne ledelsen og siden så hverken Josip eller ØIF Arendal seg tilbake.

Etter 10 minutter stod hadde ØIF Arendal scoret 6 ganger, Nærbø 3 ganger. Til pause stod det 12-18 på måltavla. ØIF Arendal med solid ledelse.

På det meste var ledelsen oppe i 7-mål, 13-20.

Mot slutten av andre omgang var Nærbø i nærheten av å kunne skape spenning. Men hver gang satt våre gutter inn et ekstra gir. Og nærmere enn sluttresultatet på 3 mål klarte aldri jærbuene å kjempe seg.

Nå står de svarte og røde med 7 seiere på rad. To i europacupen og fem i seriespill. Det er en snuoperasjon hinsides all fornuft. Etter en inngang på sesongen med 4 tap på 5 kamper.

Dersom våre gutter klarer to seire til, vil de ikke bare skrive klubbhistorie, men også herrehåndballhistorie… la oss krysse fingrene.

Vi kommer tilbake med reaksjoner utover kvelden!