Inviterer sponsorene til tennisturnering! – ØIF Arendal
Serbia's Novak Djokovic holds the winners trophy after beating South Africa's Kevin Anderson 6-2, 6-2, 7-6 in their men's singles final match on the thirteenth day of the 2018 Wimbledon Championships at The All England Lawn Tennis Club in Wimbledon, southwest London, on July 15, 2018. (Photo by NEIL HALL / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE (Photo credit should read NEIL HALL/AFP/Getty Images)

Inviterer sponsorene til tennisturnering!

Det er på ingen måte slik at man har gitt opp årets håndballsesong, tvert i mot. Søndagens kamp mot Halden vitner om et lag med store ambisjoner for sesongen som såvidt har startet. Tennisturneringen har blitt en årlig affære, nå inviteres også sponsorene med!

Torsdag den 12. desember mellom kl. 08.00 og kl. 12.00 har ØIF Arendal booket tennisbanene i Sparebanken Sør Amfi. Den håper man å fylle opp med sporty sponsorer som har lyst på litt trim, mest moro og litt alvor.

– Ingen forkunnskaper i tennis er nødvendig, forteller arrangementsjef Per Carsten. – Er man bevegelig nok til å kunne løpe etter en ball, så er man kvalifisert, ler han.

Det skal spilles såkalt «double». Det vil se at det skal være to og to på laget. Og sponsorene vil få «forsterket» sitt lag med en av ØIF Arendals spillere. Helt hvordan fordelingen skal skje vil klubben holde hemmelig en stund til…

– Vi får se an påmeldingen før vi tar stilling til det. Men litt av moroa må være at det blir så jevne lag som vi kan få gjort dem.

Sponsor og har lyst til å være med? Send e-post til per@oifarendal.no

– Det blir kr. 200,- i påmeldingsavgift. Det er en symbolsk sum som utelukkende går tilbake i premiepotten.

ØIF Arendal har arrangert denne turneringen også tidligere, men da uten sponsorer. Nå håper man på mange sporty sponsorer som tar utfordringen til litt bevegelse før julestria setter inn på alvor.

Vi er spent på hvilke sponsorer som stiler med lag!