– Vi må gå rett i «strupen» på dem! – ØIF Arendal

– Vi må gå rett i «strupen» på dem!

ØIF Arendals hovedtrener, Marinko Kurtović, er krystallklar før returoppgjøret i Europacupen. Islendingene skal ikke få tro på at det er mulig. ØIF Arendal klemmer til fra start!

– Vi har skapt oss et drømme utgangspunkt for den avgjørende kampen, forklarer Marinko. Samtidig som han også retter en tydelig advarsel.

Kampsponsorer

– Det er også et farlig resultat. Selvsagt har vi gjort oss selv til storfavoritter til å gå videre om vi skal tro ekspertene. Men der ligger også faren. Dersom vi blir defensive og skal forsvare noe, da kan det godt være at pendelen svinger andre veien.

Marerittet vil være om islendingene får samme start som ØIF Arendal fikk på Island.

– Vi hadde et fantastisk målvaktspill i første kampen. Det hadde ikke FH Hafnarfjordur. Sånt skaper selvsagt stress hos motstanderen. Og det var en svært viktig faktor for at ting ble seende ut som det gjorde i det første oppgjøret.

– Lørdag må vi gå rett i «strupen» på dem. Klarer vi å få ett, to, tre mål tidlig i kampen blir det vanskelig å hente oss inn igjen. Samtidig skal vi vite at i håndball er 5 mål ingenting. Det for forrykende fort å hente inn mange mål, når det først går rette veien.

Og Marinko forklarer at det ikke er så mye som skal til for å snu slike oppgjør.

– Det holder med at de slår oss med ett mål hvert 10. ende minutt. Da vil det være våre islandske motstandere som kan feire avansement når kampen er ferdig.

– Men det skal vi ikke tillate. Vi skal være offensive i inngangen til kampen. vi har ingenting å forsvare. Vi skal på banen for å vinne en ny kamp. Det kommer til å være vår inngang til det avgjørende oppgjøret. Også håper vi på en kjempestøtte fra Sparebanken Sør Amfi!

Skarpens sponsor ØIF Arendal