ØIF Arendal støtter årets TV-aksjon! – ØIF Arendal

ØIF Arendal støtter årets TV-aksjon!

Årets TV-aksjon går av stabelen samme dag som ØIF Arendal møter Halden, søndag 20. oktober. Og både privatpersoner og firmaer skal få lov til å gi, forteller koordinator Linda Dagestad Øygarden.

– Den 17. oktober skal ØIF Arendal-profilene Kristian Rammel, Mario Matic og Kristijan Jursic være med oss å ringe rundt til næringslivet for å forsøke å aktivere dem til årets TV-aksjon, det forklarer koordinatoren og ildsjelen Linda Dagestad Øygarden.

Saken fortsetter under bildet

Årets TV-aksjon går til organisasjonen Care. Og Cares mål er at alle kvinner skal få tjene sine egne penger, bestemme over egen kropp og få sin stemme hørt.

På selve kampdagen skal publikum få anledning til å gi til aksjon.

– Vi kommer til å være tilstede med bøssebærer søndag den 20. oktober. Her vil alle som er tilstede på kampen få anledning til å bidra til aksjon.

Linda har også koblet klubbens sponsorer opp mot resultatet av selve kampen.

– Både sponsorer og andre i næringslivet får anledning til å knytte engasjementet for TV-aksjon til ØIF Arendal og selve kampen på den måten at de betaler et visst antall kroner pr. mål som ØIF Arendal scorer.

Linda var på trening med elitelaget i dag. Der fortalte hun gutta at akkurat i den kampen vil scoringene ha langt større betydning enn bare i håndballkampen. For hver scoring bidrar til å gi kvinner i fattige land mulighet til å tjene sine egne penger.

Her kan du lese mer om TV-aksjon og Care

Årets TV-aksjon trenger deg – Slik blir du bøssebærer

100 000 frivillige bøssebærere besøker landets 2,3 millioner husstander på selve aksjonsdagen. Det gjør TV-aksjonen til verdens største dugnad.

Link for deg som vil bli bøssebærer