Richard fikk vist sitt potensial – ØIF Arendal

Richard fikk vist sitt potensial

Det har blitt noen scoringer i de to første kampene også for Richard Lindström, men mot Follo løsnet det virkelig.

En kunne nesten se det fra starten av, at dette kunne bli Richards kamp. For det var noe med mentaliteten til svensken som vi ikke har sett før. Denne gangen var han offensiv til tusen og gikk rett på mål. Det ga seks scoringer på sju forsøk, i tillegg til at han ble kåret til ØIF Arendals bestemann i den forløsende 32-24-seieren over Follo.

Men det var ikke bare fremover at det var en mer innbitt Richard Lindström enn vi tidligere har sett. Også bakover kjempet han med en ny glød og bidro sterkt til at forsvaret var tettere enn det har vært til nå denne sesongen.

Han er beskjeden når han skal beskrive sin egen innsats.
– Kult at jeg kan få det til, men jeg har også mye hjelp av de andre på laget som setter meg opp, forteller han med et stort smil.
For det var ikke bare Richard det løsnet for mot Follo på søndag. Hele laget fikk et etterlengtet opptur som kan bli viktig i tiden som kommer.

Richard beskriver denne oppturen som nødvendig.
– Herlig at vi tar to poeng. Det har vært to utrolig dårlige kamper. Dette trengte vi. For egen del var det herlig å få det til, men det gjelder også for hele laget. Nå føler vi at det begynner å sitte, sier han.

Han turte ikke juble før kampen var slutt. ØIF åpnet svært sterkt og var fem mål foran tidlig, men Follo kom tilbake og til pause sto det 14-14.
– Vi faller litt nedpå etter en god start. Mulig at vi slapper litt for mye av. Det var en ny følelse for oss å lede så mye, men vi klarer å komme tilbake og i andre omgang kriger vi dem ut av stilen. Da er det bare å fullføre. Vi har aldri helt full kontroll. Først med to minutter igjen følte jeg at dette ville gå veien, forteller han.

Her kan du lese om kampen og reaksjoner fra flere spillere.