ØIF Arendal presenterer sommerprofilene: Les hvem Marinko synes Richard minner ham om … – ØIF Arendal

ØIF Arendal presenterer sommerprofilene: Les hvem Marinko synes Richard minner ham om …

Gjennom sommeren skal vi la dere bli bedre kjent med noen av våre profiler. Hver uke skal en spiller presenteres, slik at du kan lære ham bedre å kjenne, både sportslig, privat og hva de tenker om fremtiden. Hva tenker Richard Lindström om fremtiden?

Han er fra Tyresö i Stockholm og kom til norsk håndball fra Halmstad. Etter solid spill for Nøtterøy fanget ØIF Arendal interessen for den høyreiste og godtskytende svensken.

Med sine 2,05 meter over bakken, ruver han i terrenget, selv på en håndballbane.

 

Han er inne på at ØIF Arendal er et steg opp fra Nøtterøy, men at drømmen med karrieren er at det kan gå så langt det kan gå. En drøm får han ikke oppfylt den første sesongen, men kanskje allerede neste sesong kan det åpne seg en sjanse.

– Jeg vil jo bli bedre og bedre for hver sesong. Kanskje også en dag komme til en større liga. ØIF Arendal er ikke etablert i Mesterligaen ennå. Det hadde vært gøy å spille der en dag. Jeg tror vi alle som spiller håndball har en drøm om å spille i en av de store ligaene, sier han.

 

ØIF-trener Marinko Kurtovic har klare planer for høyrebacken.

Han kom inn i laget, og har deltatt på lagets treninger, siden april. Det har gjort at han er blitt kjent med de øvrige spillerne. Marinko trekker frem at Richard var litt forsiktig i starten, men har bygget seg mer og mer opp i tiden han har vært hos klubben. Han har glidd nesten perfekt inn i miljøet.

– Nå skal han bygge attityde og muskler, sier Marinko, som melder at han minner om en tidligere svensk spiller som har vært i ØIF.

– Noen sier han minner litt om André Jørgensen Hofstøl, men han ligner enda mer på Marcus Dahlin som var her for noen sesonger siden. Men Richard har et enda større potensial enn det Marcus hadde. Richard har et bedre klipp i skuddet og vi gleder oss til å jobbe videre med han. Han kan bli veldig god. Vi ser fremgang allerede, sier en optimistisk ØIF-trener.

Richard Lindström og Marinko Kurtovic.