– Jeg håper de fortsetter å komme fra Saltrød for å se meg – ØIF Arendal

– Jeg håper de fortsetter å komme fra Saltrød for å se meg

Det har knapt vært håndballfri for Sander Simonsen denne sommeren, uten at det har gjort ham mindre lysten på å gjøre en sterk sesong med ØIF Arendal …

21-åringen fra Saltrød spilte for det norske landslaget i VM for LM98 i sommer. Han dro nesten rett fra siste trening med ØIF til VM-forberedelser og sluttspill.
For Sander var dette den siste turneringen han hadde mulighet til å være med på som spiller på aldersbestemte landslag.

Sander og Olaf gjør en «ninjaøvelse» på trening.

VM var en opplevelse for Sander, som har spilt VM og EM tidligere med sitt aldersbestemte landslag.
– VM var veldig gøy og vi oppnådde et bra resultat med tanke på tidligere prestasjoner. Mesterskap er alltid gøy. Det er noe ekstra når en spiller med flagget på brystet, smiler Sander Løvlie Simonsen, som legger til at han har som mål å kunne få sjanser på rekruttlandslaget i sesongen som kommer.
– En higer alltid etter å ta et steg opp, sier han.

Endelig skal også ØIF Spille tellende kamper igjen. Etter en sommer med landslaget, og oppkjøring med ØIF Arendal, skal poengene deles ut.
– Deilig med tellende kamper igjen … Nok en gang har vi en utrolig bra tropp og vi skal gjøre det bra også denne sesongen, tror Simonsen.

Noen personlige mål har han ikke satt seg ennå, ut over å holde plassen på laget. En sommer med så mye håndball har ikke gått ut over motivasjonen.
– Nei, det har det ikke. Jeg har vært nøye med å restituere og føler jeg er klar nå, sier han.

Sander er populær blant fansen til ØIF Arendal, ikke minst blant dem som bor i østlige deler av Arendal. Saltrød-karen har siden han kom med i A-troppen, alene lokket mange publikummere fra øst i Arendal til Sør Amfi.
– Jeg håper de fortsette å komme fra Saltrød for å se meg. Jeg tror det fortsatt er mange som tar turen på kampene, anslår han.

Sjekk spillerstallen …

Han er blitt sterkere fysisk siden forrige sesong. I tillegg har han utviklet andre sider ved spillet sitt.
– Håndballmessig har jeg fått et litt bedre skudd og et bedre repertoar av avslutningen. I tillegg har jeg bedret spensten, forklarer han.

Å vinne nye titler er en drøm. Første hinder som da skal forseres er Haslum.
Lørdag klokken 19.00 er sesongen i gang i eliteserien for ØIF Arendal. En vanskelig åpningskamp, mener Sander.
– Et vanskelig lag som vi har slitt mot, og som legger ned en voldsom innsats. Selv om det er første runde, så er vi nødt til å være til stede når signalet går – ellers blir det tøft. Hver kamp har sitt eget liv, påpeker Snader Løvlie Simonsen.