…og to andre ØIF Arendal-profiler på 98-landslaget! – ØIF Arendal

…og to andre ØIF Arendal-profiler på 98-landslaget!

Sander Simonsen og Olaf Richter Hoffstad skal også representere ØIF Arendal på landslaget. Nærmere bestemt 98-landslaget. Men’s 20 EHF Euro spilles 19.–29. juli i slovenske Celje. Og der er vi sikre på at "våre" kommer til å være sentrale begge to.

Juniorgutta (LM98) møter vertsnasjonen Slovenia, Serbia og Israel.

Den norske lagledelsen er fornøyd med trekningen som ble gjort i februar allerede.

– Målet er helt klart at vi skal ta oss videre fra gruppen og inn i hovedrunden. Så er det spesielt spennende at vi skal opp mot vertsnasjonen, Slovenia, som er blant de aller største favorittene. Serbia leverte ganske bra i forrige EM for denne årgangen, mens Israel er et lag vi kjenner mindre til. Nå gleder vi oss til å ta fatt på forberedelsene og ikke minst til selve mesterskapet går i gang, sier Vidar Gjesdal som trener laget sammen med Joar Gjerde.

Da Norge, Serbia og Israel var trukket i gruppe B, valgte vertsnasjonen å spille i Norges gruppe, før de andre lagene på nivå 1 ble trukket til de øvrige gruppene.

Men’s 20 EHF Euro spilles 19.–29. juli i slovenske Celje. De to beste lagene fra gruppespillet går videre til hovedrunden.