«Skamros» fra landslagstreneren til Sander Løvlie Simonsen! – ØIF Arendal

«Skamros» fra landslagstreneren til Sander Løvlie Simonsen!

Vi har fått Norges landslagstrener for 1998-landslaget på telefon fra Georgia, Johnny Jensen. Og han er ikke snau i sin omtale av ØIF Arendals talentfulle høyrekant Sander Løvlie Simonsen. - Sander har vært en av de beste vi har hatt i det norske landslaget i denne turneringen, skryter landslagstreneren.

Han er ikke fornøyd med langslagets prestasjoner i turneringen. Målsettingen var å ta seg videre fra gruppespillet, men slik gikk det altså ikke. Både Frankrike, Egypt, Danmark og Sverige ble for sterke for den norske troppen. Bare puljemotstander Bahrain fikk kjørt seg av de røde, hvite og blå. I tillegg til vertsnasjonen Georgia som fikk norsk juling i plasseringskampen. Men om Johnny Jensen ikke var fornøyd med lagets innsats, var han i alle fall fornøyd med det ØIF Arendals egen Sander Løvlie Simonsen viste frem.

– Sander er alltid spennende. En av de aller beste vi har i landslaget. Han spiller stabilt i alle kamper og scorer mye mål. Han jobber skikkelig godt både fremover og bakover, skryter Jensen.

Det norske landslaget har vært langt unna de beste lagene i VM. – Vi spiller brukbare første omganger, men i andre omgang så henger vi ikke med, forklarer han.

– Jeg har latt meg imponere over den utviklingen som Sander har vist under sin trening hos Marinko Kurtovic (ØIF Arendals hovedtrener, red. anm.). Han blir bare bedre og bedre. Det er en stille og rolig gutt. Men han leverer et meget solid stykke arbeid. 

Nå skal det norske landslaget holde trykket oppe på treninger frem til mandag hvor nesen settes tilbake til Norge. Der venter ØIF Arendal forventningsfullt på sin høyrekant som i den utfordrende skadeperioden har vært ekstra savnet.

Velkommen hjem Sander!