I dag kan du sikre deg billett til sesongåpningen! – ØIF Arendal

I dag kan du sikre deg billett til sesongåpningen!

ØIF Arendal har hatt et rekordstort salg av sesong- og sponsorbilletter. I dag kl. 13.00 legges enkeltbilletter til seriepremieren ut for salg. Og nytt av året er at du kan kjøpe ditt sete.

Det betyr antageligvis at de beste billettene går først. Det vil se de beste etter at de som har kjøpt sesongkort har plukket sine seter.

Sånn kan du gjøre

Svermen er i år flyttet helt ned på de fire første randene på felt B2. Det betyr at du som «vanlig» publikummer, kan sikre deg fantastiske seter bak Svermen på nettopp felt B2. Hva kan være bedre enn å nyte håndballkamp fra de beste seter med den beste stemningen? I dette området er det rundt 100 seter igjen for salg på hver kamp fremover.

Det er også noen få 10-talls billetter ledig på felt A1 som blir lagt ut for lag. Også på dette feltet kjøper du «ditt» sete.

På feltet bak mål, felt C, er det rundt 200 seter ledig for salg når vi åpner salget til sesongåpningen.

Feltene B1 og B3 er såkalt «free seating»-felt. Det betyr at her kan alle som vil sette seg så lenge det er ledige plasser. Uansett om du har kjøpt uspesifiserte plasser eller stå plasser.

Og selvsagt så kan alle som ønsker stå på amfiet rundt hele tribunen/arenaen. Vi ser at det alltid er et par hundre som velger denne løsningen, uansett om det er ledige plasser eller ikke på sittetribunen.

Det viktigste er under alle omstendigheter at du kommer på håndballkamp. Og ikke minst at du husker å ta med deg noen!

Link til billettsalg: https://oif-arendal.woow.no/#!/home

Husk at du må laste ned Appen vår (den nye) for å få billettene.

Send SMS til 2345, skriv OIF. Da får du link til å laste ned appen. Du kan også søke i Appstore (og tilsvarende for Android).

B1 og B3 er uspesifiserte sitteplasser. A3 og A2 er sponsortribune. A1, B2 og C er «setetribune» hvor du kan kjøpe akkurat «ditt» sete. Det gule området er amfiet som også er uspesifiserte billetter.