Neste generasjon Champions League-spillere er i anmarsj! – ØIF Arendal

Neste generasjon Champions League-spillere er i anmarsj!

Marinko Kurtovic og ØIF Arendal har startet generasjonsskifte som først kommer 4-5-6 år frem i tid! Og skifte er allerede langt på vei planlagt og iverksatt! Klubben sikret seg noen av de mest spennende yngre-håndballtalentene. En fantastisk bukett håndballspillere som sammen med klubbens egne rekrutter ganske sikker vil utgjøre fremtiden!

– Vi holder på å utvikle klubben. Og gjennom rekruttering av noen av norsk håndballs mest spennende yngrespillere, gir det oss muligheten til å jobbe med dem i et langtidsperspektiv.

Marinko er tydelig stolt av det arbeidet som er lagt ned i fremtiden.

– Det er ingen tvil om at vi jobber langsiktig. Dette er starten på generasjonsskifte som ingen skal merke. Det kommer til å bli glidende overganger. Og våre etablerte spillere vil merke konkurransen stadig sterkere og den vil komme «unnende» i fra. Fra egen rekruttering. Både fra spillerne vi har hentet inn, men også fra våre egne rekker.

Det er klubben styre som har gitt retningslinjer for arbeidet som administrasjon skal gjøre. Spille Champions League hele året med elitelaget og skape landets beste gutterekruttering er bestillingen. 

– Vi kommer til å få et fantastisk godt G20 lag neste sesong. Vi har ØIF Arendals årganger i 2000 og 2001-klassen å bygge på. De er nå supplert med André Bergsholm Kristensen (målvakt fra Sandefjord og juniorlandslaget), Kjetil Åndal (kom i vinter), Kristoffer Pedersen (samarbeid med Kragerø), Sander Simonsen (fra Sørfjell) og nå Olaf Richter Hoffstad (toppscorer på U-landslaget) og Jørg William Fiala Gjermundnes (fra Randesund). Det blir rett og slett utrolig spennende å se hva de kan få til i NM G20! Og ikke minst er det spennende å se hva fremtiden bringer for ØIF Arendal.

– Vi skal være svært stolte av at ungdommen vil komme til vår klubb. At ØIF Arendal er så attraktiv at yngre spillere velger å komme til Arendal og Sørlandet for å utvikle sine håndballtalenter er inspirerende og det er morsomt. Man skal huske at spillerne vi har hentet er attraktive at det har vært mange klubber som har ønsket seg disse i egne rekker. Men de har altså valgt ØIF Arendal. Det gjør meg som hovedtrener veldig stolt!