VIL DU BLI HENTET OG KJØRT HJEM IGJEN PÅ FOLKETS KAMP? – ØIF Arendal

VIL DU BLI HENTET OG KJØRT HJEM IGJEN PÅ FOLKETS KAMP?

Tvedestrand Turbiler har som kjent stilt tre av sine busser til disposisjon for å frakte folk til hallen, noe som gjør det enklere for idrettslag, eller andre organisasjoner å delta på arrangementet. Er dere minimum 30 stk. som skal reise sammen til kamp – har dere nå tidenes mulighet til å bli hentet og kjørt hjem igjen GRATIS av Tvedestrand Turbiler. De 6 første gruppene som melder seg, får dette flotte tilbudet!
Følgende begrensninger gjelder: Minimum 30 personer som hentes/bringes samlet på avtalt hentested, og hentestedet må være innenfor en avstand av 25 – 55 km fra Sparebanken Sør Amfi Frist for å melde seg er mandag 6.november kl. 12.00 til e-post mrj@oifarendal.no  

I hallen vil det denne dagen bli Fan Zone Kids for barn, med hoppe slott, radarmåling på skudd, hinderløype, ansiktsmaling, mm. I tillegg vil det bli en liten kafé i Fan Zone Kids, slik at foreldre/ledere kan sitte og nyte en kaffe mens barna utfolder seg. Fan Zone Kids vil også være åpen under kampen, slik at de minste har mulighet til å røre på seg også når kampen spilles.  

Bildet er tatt under Halloweenkampen – det blir mulighet for å tegne i Fan Zone Kids under Folkets Kamp.

Dette er tilbudet og informasjon som også er sendt til klubber innen «rimelig» reiseavstand til Arendal:
(Tilbudet om
gruppebilletter gjelder selvfølgelig om dere bor lenger unna også, men da må dere ordne transport selv!)

19. november arrangerer ØIF Arendal elite «Folkets kamp» i Sparebanken Sør Amfi.
Fjellhammer er motstanderen i denne kampen i Rema 1000-ligaen, og alle inviteres til å komme GRATIS inn på kamp. NB! Billetter til grupper må forhåndsbestilles – se nederst! Her har dere en unik mulighet til å forhåndsbestille billetter til kampen som gruppe. Kom på kamp for å støtte spillerne, klubben og Ønsketransporten (les mer om samarbeidet her)!

Vi setter veldig stor pris på at du som leser dette, distribuerer denne informasjonen til lagene i din klubb, og gir de en mulighet til å komme gratis på eliteseriekamp sammen. Still opp i klubbdraktene deres og skap liv og stemning på tribunen. Når Drammen klarte å fylle hallen, skal vi også klare det! 🙂

Gruppebestilling (7 pers. og oppover) gjøres til mrj@oifarendal.no innen mandag 6/11 kl. 12.00. Etter dette blir det ordinære billettslippet åpnet.