NYT FINVÆRET PÅ DAGTID – I KVELD NYTES CC COWBOYS! – ØIF Arendal

NYT FINVÆRET PÅ DAGTID – I KVELD NYTES CC COWBOYS!

Mens finværet inviterer til aktiviteter ute frem til sola går ned, ligger alt til rette for en like fin lørdagskveld – innendørs med CC Cowboys på scenen i Sparebanken Sør Amfi!

ØIF Arendal, Canal Street og alle de frivillige frivillige gjorde bygget om Sparebanken Sør Amfi fredag til å en fullverdig konsertscene og konsertsal. Og det beste av alt? Det er fortsatt ledige billetter til konserten. For lørdag kveld blir håndballopplevelser byttet ut med et konsertopplevelser i Sparebanken Sør Amfi. CC Cowboys har gledet og gleder mange med sine talenter. Forrige fredag ga de ut nytt album «Remontert», bandets 13. i rekken.

Det er fortsatt ledige konsertbilletter til kveldens høydepunkt – CC Cowboys i Sparebanken Sør Amfi.

Fredag ble Sparebanken Sør Amfi rigget om til konsertlokale. Lørdag kveld står CC Cowboys på scenen, før byens storstue igjen rigges om til Rema 1000-ligaarena når ØIF Arendal tar imot Bækkelaget søndag ettermiddag klokken 17:00.

Det er fortsatt ledige konsertbilletter til kveldens høydepunkt – CC Cowboys i Sparebanken Sør Amfi.

PS: Når mørket senker seg søndag ettermiddag løper Bækkelaget inn for å møte våre gutter i ØIF Arendal i Sparebanken Sør Amfi i Rema 1000-ligaen klokken 17:00. Den perfekte helgen nærmer seg med stormskritt!