CC Cowboys kommer med nytt album – kommer du? – ØIF Arendal

CC Cowboys kommer med nytt album – kommer du?

CC Cowboys har gledet og gleder mange med sine talenter. Fredag ga de ut nytt album «Remontert», bandets 13. i rekken. Lørdag 12. november står de på scenen i Sparebanken Sør Amfi.

Å remontere handler ikke bare om å montere noe om igjen. Det kommer også av det franske uttrykket om å forsyne en hær med friske hester, krefter og ny fremdrift. For målet er å skape ny driv og energi. Da er det fint lite som passer bedre enn å stå på scenen i Sparebanken Sør Amfi for å rocke høsten og julen inn!

Bandet, som har skapt prisvinnende musikk og slagere siden 90-tallet, har selvsagt landeplagene som , «Tigergutt», «Når du sover», «Harry» og «Kanskje du behøver noen» langt fremme på spillelista, men hva blir remontert på scenen i Sparebanken Sør Amfi?

Årets høstturne er allerede godt i gang når CC Cowboys står på scenen 12. november og det ferske albumet allerede har vært i salg i en drøy uke. For det er et uthvilt CC Cowboys som etter frivillige og ufrivillige pauseår endelig skal ut og spille igjen. Bandet har brukt de siste årene til å gå inn og ut av studio, skrive nye låter og øvd på gamle låter.

Og det beste av alt? Lørdag står de på scenen i Sparebanken Sør Amfi i samarbeid med våre venner i Canal Street. Vi er klare for å bli remontert!

Billetter kjøper du her!

Vi ses og høres sammen! Og kanskje spilles hiten Gamlebyen i Norges håndballby lørdag kveld?