70 mål da Elverum slo Runar – ØIF Arendal

70 mål da Elverum slo Runar

Det ble lenge jevnt mellom Elverum og Runar Sandefjord i kveldens Rema 1000-ligakamp. En lang periode uten Runar-mål i andreomgang sørget for Elverum-seier.

Børge Lund, Tobias Grøndahl og Elverum vamt 38-32 borte i Rema 1000-ligaen mot Runar onsdag.

Lagene fulgte hverandre mål for mål i førsteomgangen. Medaljekandidatene gikk til pause med 17-17. Etter hvilen festet Elverum tidlig grepet i toppkampen. Fra rundt 36 minutter til 45 minutter stengte Elverum fullstendig og gikk fra 21-21 til 29-21.
Den ledelsen ga naturlig nok den regjerende mesteren aldri fra seg. Elverum vant til slutt 38-32.
Tobias Grøndahl og Sindre Heldal satt inn seks mål for Elverum, mens Sander Myklebust og Christoffer Rambo satt inn syv hver for Runar.

Halden og Nærbø spilte 27-27 i Nye Loen. Gjestene fra Halden ledet 15-14 til pause. Tord Haugseng satt inn ti for Nærbø, mens Jonas Jensen satt inn ni mål for haldenserne.

Kristiansand trakk det lengste strået og vant 32-31 mot ØIF Arendal i Slaget om Sørlandet.